1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ktoś mi powie o co chodzi?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mlodypy, Czerwiec 14, 2010.

  1. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    Witam, nagralem juz ok 50 plyt i nigdy nie mialem bledu do dzisiaj. nagrywalem gta 4 na emtec, nagralo sie ladnie, nagrywalem drugi raz dla kolegi na verbatim i wyskoczyl blad przy 70%, nagrywarka pionka 116d. ktos wie co moglo byc przyczyna??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    udzieli mi ktoś odp?? zrobilem formata, nagralem dwa razy na emtec i dwa razy bląd. Może nagrywarka po roku padać??
     
  4. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Hmm, mi na emtecach zawsze wywala przy 50-80% błąd :p spóbuj teraz nagrać na verbie jakimś :)
     
  5. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    tylko podobno pionner wypala wszystko, a moja już 3 emeteki zwalila i kiedyś tez kilka innych plyt.Zawsze nagrywalem na verbatim i wszystko bylo ok, chociaż ostatnio mi nawet na verbatim wywalil bląd...czy to normalne ,że nagrywa tylko verbatim, podobno to dobra nagrywarka..
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jak nagrywasz imgburn to zmieć może na CloneCD. Zobacz jeszcze czy Ci nagrywa płyty dvd+r jednowarstwowe to wtedy będziesz wiedział czy to nagrywarka siada czy może masz błąd obrazu albo inny.
     
  7. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    wszystkie inne plyty nagrywa, nie bylo nigdy problemu do teraz,może trafil mi się gorszy model, nie wiem, spróbuje CLoneCD
     
  8. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Ja ostatnio nagrywałem RDR imgburn i dvd na samym końcu błąd. Płyta do śmieci i 3.5 w plecy :). Potem druga próba za pomocą CloneCD i poszło bez problemu i działa. Wcześniej też nagrałem IMGBurn 2 gry i działały. Teraz tylko CloneCD używam.
     
  9. Joiny

    Joiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TM
    Może trafiłeś na złą "paletę" płyty. Kup gdzieś oddzielnie jedną Verbatimke i sprawdź.
     
  10. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    ale czy normalne,że innych plyt nie chce nagrywać??
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie rozumiesz - moze byc felerna partia plyt i nei chca sie wypalic. Ja sam tak mialem z Platinumami - z 10 w paczce 8 do kosza.
     
  12. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    rozumiem, ostatnio kupilem w jednym sklepie 3 emteki i verbatima, 2 emteki nagraly się, a pozostale plytki nie, dzisiaj kupilem dwa emtecki w innym sklepie i tez wyskoczyl bląd...
     
  13. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Leć do sklepu i kup orginalną grę oszczędzisz płyty, nerwy i czas.
     
  14. GrubSooN

    GrubSooN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sławno
    Moze byc tak ze naped juz pomalu odmawia posluszenstwa. takie sa pierwsze objawy. potem moze Ci nie przeskakiwac na warstwe 2 :) a na koncu wogule nie zacznie biegac po sektorach heh. Sprobuj sprawdzic obraz w abgx360 na koncu CI sprawdzi CRC, bo byc moze masz cos z obrazem. raz wypali, 10 nie a na tej wypalonej w polowie gry zrobi sie zonk :) kiedys nagralem Burnouta w 91% wlozylem do konsoli i chodzil, do czasu :)
     
  15. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli w pierwszym poście napisałeś że nagrałeś już 50 gier na Xboxa za pomocą jednej nagrywarki, a założe się że inne rzeczy też wypalałeś na zwykłych dvd, bądź cd, to najprawdopodobniej twój Pioneer zaczyna się sypać ;] Żadna nowość, po prostu napędy się zużywają po nagraniu ~200 płyt. Jak masz możliwość, idź do kogoś z tą wypalarą i spróbuj coś nagrać (jakąś grę na Xboxa). Jak wywali błąd to kup nową nagrywarkę bo tak to tylko płytki będziesz tracił.
     
  16. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moj benq wypalil juz ponad 300 plyt dwuwarstwowych, (nie licze jedno warstwowych) i dalej wypalam bez problemu, sobie nagralem ponad 100 gier a reszte kumplom, wiec mitem jest to ze przy 200 naped siada ;] a nagrywam na czym sie da, emtec, mint, ostatnio maxxel, pierwsze 50 plyt na verbatkach ;]
     
  17. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    płytka mogła być gdzies walnięta
     
  18. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    zanim napiszesz tak glupi zbędy post to najpierw przeczytaj caly temat! Pisalem,że nagrywalem kilka plyt!
     
  19. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale on jest z MILICJI!
    Na bank nagrywarka się sypie. Wątpie by był to problem z softem. Idź do kumpla/kolegi/koleżanki/sąsiada i spróbuj u nich.
     
  20. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    dziwne ,że nagrywarka się już sypie, bo jeśli tak to jest to największe gó.... chcialem nagrać bbc2 , wypakowuje pliki, pokazuje się kolejny, gdy go wypakuje są 3 foldery, kiedyś tak mialem,ale wyciągnelem plik iso i ok, a tu nie ma. o co chodzi??
     
  21. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może spróbuj przeczyścić napęd/przedmuchać, choć wątpie by coś to dało.
    No dobra wtedy było ok, ale teraz czego nie ma? pliku ISO?
     
Wczytywanie...

Poleć forum