1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ktoś pomocny ... Allegro :D

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Loord, Maj 31, 2010.

  1. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    Mam prośbę . Ponieważ allegro bardzo zagmatwało mi sytuację na allegro, ( miałem jedno konto na którym miałem ok 13 pozytywów , i byłem zmuszony zmienić hasło którego później zapomniałem :) Napisałem do allegro w tej sprawie , poradzili mi założyć nowe konto ( na koncie uregulowałem rachunek - 0 zł ) używałem już go jakiś czas i nagle bum ! Zablokowane konto ponieważ łamię zasady serwisu . Regularnie z nimi mail-uje ale oni sami nie więdzą jak to rozwiązać, lub nie chcą tego rozwiązać :D a mnie ja już nie mam siły tego tłumaczyć , coś wymyśle . I konto mam nadal zablokowane , a chciałem zamówić sobie coś ( 33 zł ) i teraz prośba czy znalazła by się taka osoba która zakupiła by przedmiot na swoim koncie i w oknie adresu wpisała mój adres . Chodzi o przesyłkę pobraniową . Gwarantuje podziękowanie szczere :) oraz pozytywny komentarz . GG : 11119354 . DZIĘKI
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    a jaka ktos ma pewnosc, ze Ty to odbierzesz? ze juz nie spytam co bedzie mial z tego kupujacy ;D
     
  4. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    Kupujący będzie miał kasę którą zapłacę przy odbiorze :) No nie mogę ci udowodnić że odbiorę . Daje słowo, i gwarantuje .
     
  5. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na forum ludzie są anonimami. Poproś 1wszego lepszego kumpla i ci kupi. Możesz także założyć konto na kogoś z rodziny.
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  7. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    No właśnie o to chodzi że kumpli nie mogę o to poprosić :) Takie konto już założyłem ale czekam na list aktywacyjny , który może iść i iść :) No ale dzięki , może coś wykombinuje .
     
  8. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na allegro nie można mieć multikonta wiec każde kolejne z tymi samymi danymi będzie blokowane.
     
  9. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Można miec multi konto. Ja mam 1dno do sprzedaży a 2gie do kupna. Regulamin na to pozwala. Nie można mieć długów na swoim koncie itp.
     
  10. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Można mieć dwa konta? Nie wierzę.
    Ostatnio założyłem jedno na swoje dane to mi je zablokowali , bo wcześniej korzystałem z konta ojca. Drugiego nie zakładałem , bo myślałem , że je też zablokują... >_>
     
  11. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    No właśnie :) a ja napisałem do nich i powiedzieli mi to zostaje panu założenie nowego konta i ja się zgodziłem .. a jak widać tamto zastało , przyszedł nowy pracownik i zablokował oba . To ja mu mówię żeby tamto usunął to nie :)
     
  12. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Aby usunąć konto trzeba wypełnić specjalny formularz. Też musiałem dwa zlikwidować , bo dorwali się do tego blokowania jak szczerbaty do sucharów :p A wszystko przez to , ze poprosiłem o pomoc w zmianie personaliów konta z którego korzystam... i się zaczęło , "z konta może korzystać tylko ta osoba , na którą zarejestrowane jest konto" - blokada.
     
  13. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów


    Można mieć bo ja mam 2 akurat, bo 1 założyłem konto czekałem ze 2 miesiące na list aktywacyjny i nie przysłali, 2 założyłem poczekałem z niecały miesiąc i też nie przysyłali to założyłem 3, a pare dni po założeniu 3 przyszedł list aktywacyjny 2, a po jakimś czasie przyszedł i 3, tylko ze ze 3 lata już na 3 nie wchodziłem, ale z rok od czasu do czasu wchodziłem i nie blokowali ani 2 ani 3, używam obecnie 2, więc widać można mieć 2 konta
     
  14. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja raz dostałem list a raz jakoś z banku 1zł zapłaciłem a potem oddali. Nie pamiętam coś takiego. Mam 2a konta na legalu. Te same dane tylko niki inne.
     
  15. baadmojo

    baadmojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam na swoim adresie 2 konta. Jedno własne, jedno siostry. Nic nie stoi na przeszkodzie sobie taka siostrę wymyślić.
     
  16. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Nie ma tak dobrze , jak ci nie zechcą wydać przesyłki adresowanej do tej "siostry" to wtedy zaczniesz się na poważnie zastanawiać , czy jest ci ona potrzebna :p (ja właśnie z tego powodu chciałem zmienić dane konta)
     
Wczytywanie...

Poleć forum