1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ktoś przyzna mi racje,a może się myle (GTA 5 -xbox 360)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciekaxsaasda, Czerwiec 4, 2016.

  1. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    jako,że niektórzy pisali,ze gta 5 tak chodzi na konsole baaaaaaaardzo starej generacji a inni pisali ze u nich nie bylo klopotu ,przedstawiam wam krotki filmik ,zobaczcie jak u mnie to wyglada,ocencie napiszcie czy u was bylo podobnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie no u mnie takiego czegoś nie bylo jak u Ciebie. Gra chodzila bez takich dziwnych przycięć jak w Twoim przypadku. Rozgrywka u mnie byla plynna, jedynie czasem zdarzaly sie spadki fps ale nie to żeby byly takie przycinki.
     
  4. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    załamany jestem konsola oczywiscie nowa (zadne piraty przerabienia) od roku ja mam ,gnoje mi wadliwego xboxa wcisneli WYMODEROWANO/ORSO NASTĘPNYM RAZEM BĘDZIE WARN!!!
     
    p_bladek lubi to.
  5. Zombisztajn

    Zombisztajn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2015
    Posty:
    134
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może zamiast się wkurzać na "niby" wadliwą konsole poszukasz innego rozwiązania? Zacznijmy od tego czy płyta posiada ryski, od tego byś wyczyścił pamięć podręczną konsoli. W ogóle grasz już jakiś czas i było dobrze czy kupiłeś niedawno i od razu problemy.
     
  6. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    dlaczego niby wadliwą ? gre mam od tygodnia i od pierwszego dnia nie chodziło tak jakby się chciało (delikatnie pisząc) czyszczenie pamieci nic nie daje,zmiana rozdzielczosci tez,poza tym ze grafika bardziej przypomina PS2, a płynnie i tak nie chodzi na nizszej, poczatkowo nie instalowałem drugiej płyty i było źle ,zainstalowałem i tak samo źle
     
  7. Zombisztajn

    Zombisztajn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2015
    Posty:
    134
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Płyty kupiłeś nowe czy używane? I napisz jak chodzą inne gry które mają lepszą grafikę. Napisz jeszcze czy konsola nadmiernie się grzeje. I jaki dysk twardy posiadasz do tej konsoli.

    Edit. Też posiadam od dawien dawna V na 360 i problemów nie miałem nawet po 8 godzinach grania.
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 4, 2016
    p_bladek lubi to.
  8. RozmoToby

    RozmoToby Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2016
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak kupilem w dniu premiery GTA V na xbox 360 Slim to nigdy nie mialem problemu z plynnoscia gry :/ Wiec dziwie sie ze teraz pelno jest tematow o slabej plynnosci tej gry.
     
    p_bladek lubi to.
  9. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3267
    Polubienia:
    1862
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Ja też mam GTA V na 360tkę i nic mi nie ścina. Kto wie, może R* coś skopał w jakiejś aktualizacji gry i jest jak jest, ale to raczej większość by tak miała, a nie wybrane przypadki :)
     
    p_bladek lubi to.
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    gra chodzi plynnie, efekt jak juz pisalem daje jego tv. Wyłącz wspomagcze ekranu w opcjach tv. Nic więcej nie poprawisz

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  11. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
     
  12. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie bardzo wiem co to sa wspomagacze,mam LG 37 cali,nie wiem jak to wyłączyć,wydaje mi sie ze nawet nie mam takich opcji
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tryb gra wylaczyc i wszystkie inne upiększanie

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  14. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    tylko,ze ja nie moge wyłączyc moge,zmienic ale wtedy musze cos ustawic np standardowy itp...
     
  15. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustaw standardowy, druga sprawa to taka, zainstalowałeś obie płyty na dysku, czy lecisz z bieżącego odczytu? Ja co prawda tam nic nie widzę, ale dropy może łapać z powodu wadliwego dysku, może tez łapać dropy jak nie zrobiłeś pełnej instalacji na hdd (ludzie się na to skarżyli.)
     
  16. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Gta gubi fpsy i jest to normalne. Jak ktoś tego nie widzi to powinien udać się do okulisty.
     
  17. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie mam dysku ale mam 2 dobre pendrive z duzo predkoscia odczytu. Czy zainstalowany byl 1 dysk czy 2 tak samo chodzi
     
  18. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem jaki masz TV, ale u mnie nic nie gubi (na oko, bo nie mam czym zmierzyć) Jest po prostu płynnie.
    Jaka predkość odczytu? sata2/3?
     
  19. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3267
    Polubienia:
    1862
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    I Ty się dziwisz, że na penie Ci ścinki się w grze robią? No gratuluję. Takie gry jak GTA instaluje się na dysku wewnętrznym konsoli ;) Swoją drogą zastanawia mnie fakt jak mogłeś GTA na pena zainstalować, skoro na grze jest info, że gra potrzebuje dysku wewnętrznego :>

    Edit: doczytałam, że pen też może być, aczkolwiek sugerowałam się tym, że do mojej slimki 4GB muszę dokupić dysk (tak jak pisze na opakowaniu gry). Ja bym w życiu na pena gry nie zainstalowała ;)
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 4, 2016
    p_bladek lubi to.
  20. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Usb 3.0 100 mb

    Nie chce klotni ale pendrive nie byle jaki odczyt 100 mb a poza tym pytalem goscia co ma firme z grami i troche w tym siedzi to powiedzial ze dysk nie ma wplywu na plynnosc gry.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Czerwiec 5, 2016
  21. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam poważne podejrzenia że mimo tych 100MB to dysk wewnętrzny byłby szybszy. Wąskim gardłem może byc USB. Pytanie, bo tego nie wiem , czy 360-tka obsługuje w ogóle usb 3.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum