1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupić czy nie ? Przerobić czy nie ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kiesler, Grudzień 6, 2009.

  1. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Siema jestem tu nowy i wczoraj sprzedałem psp i chcę zakupić nowego Xbox'a 360 i się zastanawiam czy przerobić go czy nie. Na allegro znalazłem nowego xboxa JASPER - nie wiem co to wgl jest Jasper za 650zł i nie długo stary będzie brał Cyfre+ i dają tv 24cale plazme i czy będzie dało rady na tym tv jakoś grać? W salonie mam 42cale ale tam nie będę mógł non stop grać i jak jest z tym Xbox Live ? Pierw mam miesiąc za free z korzystania XBL i normalnie łączy mnie z netem i sobie gram w sieci ? Kumpel ma przerobionego x'a i zapaliły mu się 3 diody i czym to jest spowodowane ? Bo też na allegro są uszkodzone i palą się trzy diody i to dlatego że przerobiony ? I o co chodzi z tym chłodzeniem ? kupuje sobie wiatraczek stawiam koło x'a i tak będzie też chłodzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Benko

    Benko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Jasper to płyta główna - najnowsza i najlepsza

    2. DO takiego TV spokojnie go podłączysz

    3. masz 3x1 miesiąc free na XBL. podłączasz się do neta i grasz

    4. RROD to jest awaria - nie ma znaczenia tutaj przeróbka

    5. Jak masz przerobioną konsolę to praktycznie nie masz gwarancji

    6. czy przerabiać czy nie? poczekaj miesiąc. pograj na necie to zobaczysz czy Ci pasuje. Jak tak to nie przerabiaj. Jak nie będziesz grał na XBL to przerób - jednak pamiętaj że gra na necie + przeróbka = niemal pewny ban

    7. te wiatraczki jeszcze pogarszają sprawę. zresztą w Jasperze nie bój się o awarię

    ...

    8. SZUKAJ!
     
  5. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Dzięki wielkie , czyli Arcade to jakby stara wersja oprogramowania a Jasper najnowsza tak ? Ale ta liczba 666 coś mnie nie zbyt przekonuje ;p. Zajade na dniach albo na allegro poszukam x'a . A jak rozpoznać że to najnowsza wersja z wyjściem HDMI ? I czy moge xboxa podłączyć pod monitor od kompa ? Bo mam Belnea 19cali ?
     
  6. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    jak Cię stać na oryginały i lubisz granie online to oczywiście że przerobić nie możesz bo ban jak w banku a jak np.grasz maniakalnie tak jak ja i solo to przerób ja mam już ponad 2 lata przeróbkę i bezniej nie wyobrażam sobie x-a
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kolego chcesz warna? Na wszystko były odp!

    Arcade to rodzaj hmm tak jakby wyposażenia.

    Teraz masz Arcade i Elite - czym się różnią? POSZUKAJ!
    Jasper to płyta główna - we wszystkich nowych będziesz miał i będzie też HDMI

    Do monitora podłączysz Xboxa kablem DVI/HDMI/VGA - zależy jaki masz monitor

    KOSZ bo to są podstawowe informacje i zacznij szukać
     
Wczytywanie...

Poleć forum