1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupic tą konsole?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nike, Luty 1, 2009.

  1. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam jutro zamiar w Empiku w Krakowie kupic tą konsole empik.com - Konsola Xbox 360 Premium Pro 60 GB + Call of Duty 5: World at War - Microsoft- 1099.0zł czy warto do tego dodają oryginalną grę Call Of Duty World at War ale nie wiem co jest w zestawie bo nie piszę na pewno jest to co np w Premium bez gry kable itp? proszę o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    W zestawie będziesz miał napewno
    Konsole
    Okablowanie
    Pad bezprzewodowy
    dysk 60 Gb
    headset
    i call of duty 5

    Wełdug mnie jeżeli chcerz mieć dysk duży to dopłać 100 zł i masz elite wraz z dyskiem 120gb w Legnicy w MM jest za 1199 120gb dysk elite. Jeżeli chcerz konsole przerobić to nie radze takiej kupować tylko kupić zwykłą bez gry za 799- 899 bo gre zawsze możesz ściągnąć. Troche drogo 1099 ja bym wzioł albo cos lepszego albo skromniejszego bo to dla mnie jest za drogie na taki zestaw
    moja ocena
     
  4. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No bo ja ją kupie odrazu z Empiku i w ten sam dzień jadę do kolesia z Krakowa i mi ja przerobi i będę miał ixtreme 1.5 i grę oryginalną call of duty 5
     
  5. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    No to ja bym proponował albo dorzucić 100 zł i kupić elite z dyskiem 120gb wtedy dużo gier bedziesz mógł zmieścić, albo kupić 60 gb bez gry : Ale powiem ci że jak chcerz grać przez xbl na kopiach zapasowych to na początku na oryginale troche pograj potem na kopiach :|
     
  6. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja będę grał na kopiach gier tylko offine więc są powody do obaw jak będę offine?
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hah, ja tą konsolkę kupiłem w Saturnie w krakowie za 899 złotych :) Miałem wszystko to, co ma premium + CoD5. Takie pudło z typkiem z okładki COd5 na przodzie?:)
     
  8. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a grę miałeś w środku?
     
  9. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, gra była w środku. Jak masz konsolkę, to przy niej są takie dwa tekturowe paski. Pod jednym z nich był CoD :) Polecam, gierka fajna. I jak na live się ciupie :D
     
  10. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    no dobra bedziesz gral na piratach bez live oki ale te gry tez trzeba gdzies pomiescic nie ?
     
  11. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ale jak zagram w gre i przejdę ją to usunę ją z dysku co nie?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kup sam zestaw premium bez gier żeby wyszło jak najtaniej, jak przerobisz to będziesz miał każdą grę. Jak braknie miejsca to skasujesz coś lub kupisz bevsa 120gb. Będziesz sprawdzał gry bana nie będzie
     
  13. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja chcę akurat z tą grą
     
  14. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    tak..przejdzieszz gre i ja usuniesz...na 60 gb..zmiesci ci sie okolo 8 gier..wiec bez obaw.... bier ta konsole...oryginala nawet nie otwieraj z folii..sprzedasz na allegro jako noweczke i zawsze wezmiesz 100-150 zl wiec przerobienie bedziesz mial za free + kilka kopi gier....
     
  15. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a mam pytanie bo pierwszy raz będę miał xboxa 360 i jak to jest wkładam płyte do napędu i instaluje gre czy odrazu gram?
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możesz od razu grac lub poczekać parę minut i zainstalować
     
  17. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha i w tym xboxie bedzie język polski? czyli menu itp?
     
Wczytywanie...

Poleć forum