1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupię xbox`a 360 jasper do 350zł

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Psilocybe, Wrzesień 13, 2013.

  1. Psilocybe

    Psilocybe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Mam pierwszą pracę, nie jest to jakaś rewelacja, ale mam parę groszy na pierwszą swoją konsolę. Teraz do rzeczy:
    Kupię xboxa jasper`a przerobionego z padem, okablowaniem dobrze by było dyby w zestawie był dysk i konsola nie była zbanowana . To wszystko, czekam na propozycję.

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Psilocybe

    Psilocybe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Za 350 jaspera z dyskiem i padem,ciezko bedzie takiego znalezc?
    Moge sprzedac Jaspera 2009r z zasilaczem kablem tv i dyskiem 20gb za 360z(Bez pada)
    lub Falcona 2008r z dyskiem 20gb zasilaczem i kablem do tv przerobionego i niezbanowanego za 260zl+koszta wysyłki.Jesli masz do dyspozycji 350zl to za reszte napewno pada kupisz
     
  5. Psilocybe

    Psilocybe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nie musi posiadać dysku, tak jak napisałem, dobrze by było gdyby był.
     
Wczytywanie...

Poleć forum