1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

!!!kupie zasilacz!!!pilne!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 007Bond007, Luty 24, 2010.

  1. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Witam.Kupię zasilacz do xboxa360 do 50zł jakikolwiek.Może być używany.Pozdrawiam!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    za tyle kolego raczej nikt ci nie sprzeda
     
  4. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    szukaj na allegro a chciałem ci powiedzieć ze każda płyta główna ma inne wejście do zasilacza
     
  5. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Wiem.Mam elite więc pasuje mi każdy.Pozdro.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Elite to nie płyta główna ;) Chodzi o Zephyr/Falcon/Jasper
     
  7. Webblaster

    Webblaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Mam na sprzedaż zasilacz 203W do X360, jest w stanie zasilić każdego xbox'a od Xenon'ów po jasper'y. Zapraszam na gg: 487543 Może się dogadamy. ;)
     
  8. komitet

    komitet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Przepraszam mój błąd.Miałem napisać Jasper.
     
  10. rav189

    rav189 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hrubieszów
    Każda płyta ma inne wejscie do zasilacza, jak masz jaspera to zasilacz 150w bo jakby był np 203 to by Ci popalił kabelki w konsolce *** i rrodek gotowy
     
  11. Damick

    Damick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    A mam pytanie. Bo w niedługim czasie mam zamiar kupić xboxa arcade (choć zależy jeszcze jaki się trafi). Mam obecnie premiuma 60 gb falcon do niego zasilacz 175w. Jezeli podlaczylbym ten zasilacz do nowego arcade to spalilbym konsole? Czy musze szukac falcona jezeli chce jechac na jednym zasilaczu?

    P.S. Sorki za offtop
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A Ty to warna chcesz? Do Jaspera pasuje każdy zasilacz. Co z tego, że 203w jak konsole będzie pobierała 150w czyli tyle ile potrzebuje
     
  13. Pixeeeeel

    Pixeeeeel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KrK
    Jak się nie znasz to nie pisz.
    -Do jaspera pasuje każdy zasilacz, nawet 203 W bo konsola pobieże tyle prądu ile potrzebuje.
    -Do falcona pasuje zasilacz 175 i 203w.
    -Do Xeona pasuje tylko 203w.
     
Wczytywanie...

Poleć forum