1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiłem dzisiaj dysk 20 GB i mam proste pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Misters, Listopad 19, 2009.

  1. Misters

    Misters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Otóż nigdy nie miałem pudła, więc postanowiłem się tutaj Was zapytać, ile z 20 GB konsola będzie mi widziała ?.
    Dam "Thanks" :p za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. soulboss1

    soulboss1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków/Bristol
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Tak. Będziesz miał dostępne 14Gb. Moim zdaniem to trochę przymało. Trzeba było kupić 60gb lub 120gb. Jedna gra zajumuje ok.6gb.
     
  5. Misters

    Misters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Każdy kupuje dla swojego własnego celu konsolę.Od gier mam PC, pudło kupiłem dla Tekken-a 6, mam jeszcze tylko do tego SmackDown 2010.A więc średnio Tekken dajmy na to 6 GB + 3,12 GB muzyki czyli razem 9,12 GB.
    Nie jest zle, dzięki za pomoc :D
     
  6. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Troche bez sensu kupowanie konsoli tylko do tekena i smackdowa
     
  7. Misters

    Misters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Kupiłem konsolę dla Tekkena 6 nie dla SmackDowna.
    Bez sensu było kupowanie ponad rok temu PS3 za 1500 złotych dla GTA IV, gdzie po roku czasu sprzedałem konsolę jak się okazało że będzie ono na PC.
    Nie wiem grałem w pare gier na PS3, i jakoś nie wciągneła mnie ta konsola, o wiele więcej zabawy i śmiechu dostarcza mi pudło, te odgłosy jak ktoś dostanie drabiną etc w SmackDown nie zastąpione :D
     
  8. Bejita

    Bejita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rzeczywiście z tym ps3 to bez sensu :)
     
  9. residentosevilos

    residentosevilos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    bedziesz mial wolne 13,9gb a jedna gra zajmuje od 6,5gb do 6,8gb,wiec na takim dysku zmieszcza sie okolo 2 gier
     
  10. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    mi narazie np. Forza 3 z wszystkimi samochodami zajmuje juz 8.5gb ( nie licze zdjec i filmów) i bedzie jeszcze pewnie wiecej. Imo 20gb to stanowczo za malo ale lepsze to niz memory unit.
     
  11. Misters

    Misters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Po instalacji Tekkena 6 i SmackDowna 2010 zostało mi 830 MB wolnego miejsca :D LoL.
    Ktoś mi powie jak skopiować z DVD na pudło MP3 ? Bo nigdzie nie widze opcji kopiuj ^^

    Co do memory, to mam 256 MB wersję i na niej trzymam mój profil i savy :D
     
  12. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    Nie da sie skopiowac mp3 ;) podlacz pen drive do konsoli i włacz muzyke.
     
  13. miet

    miet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mozna kopiowac plikow mp3. Jesli chcesz zrzucic muze na dysk, musisz nagrac plyte Audio CD/Audio DVD (pliki sa wtedy w formacie audio i tylko takie X' chce przenosic).
    *
    Eee ... przeciez Wrestling jest takze na PS3, nie ?
    *
    Stwierdzenie "od gier mam PC" powala.
     
  14. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Zalezy czy był nowy czy używany:ban
     
  15. Misters

    Misters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    O lol w formacie audio nagrywać płytę, nie chce mi się już z tym bawić.
    Ok dzięki za cynk.

    No tak, tyle że należało go kupić najpierw, po drugie nie był tak odrazu ^^.

    To co Ciebie powala mnie nie obchodzi, więc daruj sobie durne i zbyteczne posty, nie przyszliśmy tutaj dyskutować o moich upodobaniach, tylko o dysku.
     
  16. mistrzoo191

    mistrzoo191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    Tak samo nikogo nie obchodzi że profil trzmasz na memory unit. I nie wznoś sie że kogoś dziwi że kupiłeś konsole żeby słuchać na niej muzyke a od grania masz kompa, to nie jest normalne więc myśle że każdy może sie zdziwić -.- .
     
  17. Misters

    Misters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Zaraz się popłacze, wiesz ?.

    Po to jest opcja odtwarzania muzyki aby z niej korzystać.
    Po drugie kupiłem konsole dla grania z kumplami i słuchania muzyki czasami.
     
  18. morg1975

    morg1975 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam

    wlasnie zakupilem xboxa 360 z hdd 20 gb i mam pytanie - jak wielki moge wstawic dysk - powiedzmy 500 GB lub 750 GB bedzie mi dzialac i bedzie ok ?
     
  19. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Największy oryginalny dysk dla konsoli (oryginalny) to aktualnie 250 GB.
     
  20. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesteś pewny ze xbox czyta płyty Audio-DVD ? bo ostatnio nagrałem płytę w takim formacie 24/96KHz płytę widzi jako dysk z róznymi materiałami odpala ją jak film dvd ale po chwili wyskakuje błąd...próbował ktos nagrywac Audio DVD ? jesli tak proszę o poradnik.
    Pozdrawiam
     
  21. morg1975

    morg1975 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    orginalny :) to wiem w swoim eeepc 1000H jest dysk 160 GB ja mam wstawiony 750 GB. Max orginalny jest 250 GB spoko ale ja sie pytam czy 500 GB lub 750 GB będzie mi na tym śmigac ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum