1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiłem nagrywarkę Liteon i nic!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez denny1233, Grudzień 14, 2011.

  1. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Kupiłem dziś nagrywarkę liteon iHas 124b i przerobiłem ją i nagrałem grę na xboxa 360 slim (gra z zabespieczeniem xgd3)
    Włączam gre płyta sie kręci i czany ekran i powrót do menu.
    Prosze o szybką pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a czym nagrywałeś i na jakich płytach?
     
  4. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na verbatimach z szybkością 2,4x i programem IMGBURN layerbreack jest nastawiony
     
  5. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może trochę wiecej informacji. Jakim programem nagrywałeś. Jeżeli miałeś dobry obraz gry i zmienione w firmware to nie powinno być żadnych problemów z odpaleniem gier.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  6. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak się klika w imgburn'ie na tą księge otwartą to wybiera sie swój napęd i co dalej bo pisze change for: i tam są do wyboru 7 bez next write i co tam wybrać??
     
  8. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz LT 2.0?


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  9. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt wgrane , może coś źle nagrywam?!
    Ale gry na xgd2 mi odziwo działają
    Czy gry z xgd3 i xgd2 tak samo sie nagrywa
     
  10. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ustaw Calculate Optimal jakoś tak, prędkość 2,4x bez OPC i tych tak bajerów i powinno nagrać. Ja tak nagrywam i działają bez problemów
     
  12. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj może połapać inny obraz gry. Normalnie nie powinno być żadnych problemów.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  13. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale zmazać tamto 1913760 i wtedy calculate optimal czy normalnie?
     
  14. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Instalowales nowego dasha?podlaczales do neta xboxa?
     
  15. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odświeżamy po 24h. Pewnie nie masz lt 2.0 [podaj datę kiedy przerabiałeś, będzie łatwiej], ew. spróbuj nagrać clonecd, instalacji na dysku.
     
  16. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co z tą księgą w prawymdolnym rogu wybrałem napęd swój czyli liteona i co dalej??
     
  17. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale gry na xgd2 działały czyli mam LT 2.0
    Konsola nie była podłanczana pod XBL
     
  18. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak działają gry z XGD2 nie oznacza że masz LT+2.0 i skąd ta pewność że masz LT+2.0 ? Powiedz kiedy przerabiałeś
     
  19. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tydzień temu w Gdańsku
     
  20. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No to powinni Ci wgrać LT+2.0, zawsze powinny wgrywać najnowszy LT
     
  21. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zobaczymy teraz nagrywam programem CloneCD mam nadzieje że będzie działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum