1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiłem od ziomka ixa 360 za 150 zl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez allegro, Październik 20, 2011.

  1. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawnego z dyskiem 60 giga z koncowki 2006 roku wiec te awaryjne no ale mniejsza z tym ta jest sprawna a za takie pieniadze to sie z rrodem na allegro nie kupi.Mam pytanie ona wyjscia hdmi nie ma i jak podłacze pod moj tv full hd poprzez te kabelki standardowe (kompozyt) to czy wyciagne rozdzielczosc na nich 1080p bo jeszce tego nie podlaczalem nie wiem jaki to rodzaj konsoli czy arcade czy core czy premium nie znam sie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    przez composite nie podłączysz w full hd. Przez component tak. Wtyczki zielona, czerwona, niebieska w wejście telewizyjne rgb.
     
  4. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Jak masz taki kabel to podłącz go w te gniazda kolorami jak jest u ciebie na zdjęciu tylko nie podłączaj zółtego on ci do tego nie jest potrzebny [​IMG]
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Skoro ta konsola jest taka stara to może masz Xenona.Jaką wersje dasha masz w konsoli,bo jak 7371 to możesz zrobić jtag.
     
Wczytywanie...

Poleć forum