1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupilem uzywanego xboxa. problem z filtrem rodzinnym...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slewik, Styczeń 7, 2011.

  1. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem uzywanego xboxa. jak go odpalilem to byly tam 2 konta. jedno z nich bylo zarejestrowane na live. i na konsoli zostal zalozony filtr rodzinny. utworzylem nowy profil i myslalem ze to zniknie, ale jak chce odpalic jakeis filmiki zwiazane z grami, ktore mam na dysku to prosi mnei o haslo do filtra rodzinnego. to samo jak chce znowu wejsc na profil poprzedniego wlasciciela xboxa, ten ktory jest zarejestrowany na live.
    jak mam usunac ta blokade? jakeis pomysly?
    btw. skoro byl tam jeden profil, i byl tylko on zarejestrowany na livie, to dobrze przypuszczam ze moge zarejestrowac jeszcze 2 konta na live i skorzystac z miesiecznego konta gold?;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xamper8

    Xamper8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Usuń konto z dysku twardego i załóż nowe.
     
  4. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Ew.możesz przywrócić klocka do ustawień fabrycznych , blokada powinna zniknąć.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up
    niestety nei dziala to u mnie. to chyba dlatego ze mam nowszego dasha. po wpisaniu kombinacji jedynie wracam do poprzedniego menu (ustawienia konsoli).
    ktos juz mial podobny problem i potrzebna mu byla inna kombinacja: http://xboxforum.pl/konsoli-f23/filtr-rodzinny-problem-42326-2.html
    niestety ta tez u mnie daje taki efekt jak ta pierwsza, a nie porzadany ;(
    jakis pomysl na rozwiazanie mojego problemu?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A przywracales ustawienia fabryczne??
     
  8. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a to usunie wszystkie moje profile>?
     
Wczytywanie...

Poleć forum