1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiłem Xbox 360 Slim podłączyłem do neta a tu silver :/ ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szpefter, Sierpień 6, 2010.

  1. szpefter

    szpefter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podobno jak kupuje sie konsole to ma sie za frikio 1 miech golda :/ a ja proboje wlaczyc czy cos i sie nieda :/ mam silvera i nwet nie moge sprawdzic do kiedy mam silvera :/ ocb?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. matidd3

    matidd3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może coś źle zrobiłeś przy rejestrowaniu się do xbla. A co do konta Silver, to nie wygasa, więc nie ma do kiedy
     
  4. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    A konsola używana? albo odzyskałeś Tag gracza na którym nie miałeś juz Golda:)
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Silver jest na stałe bo jest za free. GOLD'a się kupuję, a co 1 miecha Golda za free to nie wiem. W slimie przecież też powinien tam się znaleźć. Chyba, że używałeś odzyskaj tag gracza. UP byliście szybsi :).
     
  6. DraGula1337

    DraGula1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zarejestruj konto z poziomu KONSOLI a wtedy dostaniesz miech golda.Jeżeli kupiłeś używaną konsolę i nie masz golda, to znaczy, że sprzedawca wykorzystał 3 darmowe goldy.
     
  7. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Silvera masz do gdy nie masz gold'a.
    A Golda dostajesz na nowe konto.
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja w slimce też nie miałem 3 goldów za darmo. Nie wiem czemu ale mało mi to przeszkadza.
     
  9. szpefter

    szpefter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z poziomu konsoli nie moge sie zarejstrowac bo podaje nowo stworzonego majla na gmail i potem wpisuje haslo powtorz haslo wgrywa sie i nagle nie mozna sie polaczyc z xbox live a jak zaloze konto na necie to wszystko smiga tylko ze silver jest :/ i zakladam na necie konto na Stany Zjednoczone a i nie brałem tego odzyskaj tag
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  11. szpefter

    szpefter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    w ustawieniach konsoli
     
  13. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W ustawieniach regionalnych miszczu.

    I GOLD'a za free dostajesz tylko na nowe założone konto z poziomu konsoli !!
     
  14. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    ta w ustawieniach jest region ale na jesień około będziesz musiał wrócić na pl i chyba migrować konto bo otwierają xbl w polsce .
     
  15. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie będzie trzeba a można. Ja tam zostaje na US, ale to nie ten temat. Koledzy ci odpowiedzieli jak zmienić region.
     
  16. szpefter

    szpefter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    działa :) jak zmienilem region thx :) all ;) za pomoc
     
  17. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    a ja mam inne pytanie czy w tym slimie jest taki sam dash jak w jasperze??
     
  18. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na razie tak. Jak wyjdzie Kinnect będzie nowy Dash dla obu konsol.
     
Wczytywanie...

Poleć forum