1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiłem Xbox-a 360 wiem tylko że ma LT 3.0 co dalej?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Patryk0364, Październik 9, 2012.

  1. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Siemanko jestem tu nowy :) Tak przymierzałem sie do x-a i w końcu wczoraj za grosze udało się mi go kupić...
    Dobra do sedna wiem że jest na nim LT 3.0 i nic poza :(
    Czytałem o nagrywaniu gier i wczoraj zassałem " Dragon.Ball.Z.Ultimate.Tenkaichi.PAL.XBOX360-iMARS " Więc zabrałem się do nagrywania... Przepuściłem to przez abgx360 GUI i wszystko było ok...
    Później odpaliłem Img Burn-a i ustawiłem jak pisali czyli odznaczyłem OPC i prędkość 2.4x w opcjach Change Book Type ustawiłem LG i Drive (for DVD+R DL Media)
    I klik na wypalanie dochodzi do +/- 49% i bach ERROR...
    Zmarnowałem 4 płytki były to no name takie białe że można na nich drukarką namalować co się chce... Dziś będę miał Verbatimy

    A i jeszcze moja nagrywarka to: LG GSA-H58N ATA

    Proszę o pomoc!
    Odwdzięczę się skromną niespodzianką!!

    Pozdrawiam Patryk!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ja za grosze to nie wiesz kiedy ja rrod dopadnie. Lg to badziew . Nagrywaj clonemcd i na miare dobrych plytach .dragon to xgd2 wiec skan abgx zbedny. Poczytaj dokladnie poradnik nagrywania na lt 3. I nagrywanie szybkosc 2-4x max
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    kolega wyżej chyba się dzisiaj nie wyspał.

    Co do tematu to każdego x-boxa może rrod dopaść.Co do nagrywarki to spróbuj zaktualizować sterowniki do niej.Jeżeli nie pomoże to zalecam wymianę na nagrywarkę Lite-On ihas , co pozwoli na nagrywanie wszystkich gier 1:1 .
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
  5. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Kolego konsola kupiona od dobrego ziomka , śmiagała po 6-8h dziennie i ani jednej awarii nie miała, ja wczoraj kolo 7h grałem i ciepła tylko była :) Ehh polaczki ;)

    Dzięki za link na pewno skorzystam , dziś kupię Verbatimy i jak spale 1 płytę od razu lecę do komputerowego po Lite-On-a Ihasa 124B

    I jeszcze pytanko jak będą kopię 1:1 to można grać w sieci tak? Dobrze rozumiem? I jeszcze powiedz mi jeszcze coś na temat xgd2 i xgd3 ?? Jak to się sprawdza? I z czym to się je?
    Proszę tak jak do polskiego chłopa :) Szybko się uczę :) Z góry dzięki wielkie!

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Gry xgd2 maja zawsze 7gb, a Xgd3 8gb .abgx 360 tez da sie sprawdzic. Xgd2 nagrasz 1:1 swoja nagrywarka , xgd3 liteon ihas z wgranym lt max. kopia 1:1 zmiejsza szanse bana i da sie grac.
     
  7. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Dobra zamówiłem Lite-On IHAS 124B jutro powinienem ją mieć! Bo ten LG ma jakieś dziwne trzaski ale to nie ważne , płytki to Verbatimy 8.5GB.
    Wracając do nagrywarki jak ją przerobić? I jeszcze pytanie jak gra jest na LT 2.0 to co zrobić żeby odpalić ją na LT 3.0 ??
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    wszystko masz na forum, poradnik do kazdej rzeczy jaka pytasz, i nie pisz posta pod postem
     
  9. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    To fajnie że jest , ale tak czytałem, czytałem i jedni pisza żeby nagrywać z OPC na 4x a inni że bez OPC.. Podobnie jest z 2.4x jedni piszą że z OPC a inni bez OPC.. To jak to w końcu jest? :)
     
  10. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Kupiłem Xbox-a 360 wiem tylko że ma LT 3.0 co dalej?

    Ja nagrywam 4x z opc.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  11. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Dobra nagrywarka Lite on iHas 124b siedzi w kompie co dalej?
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    odpowiednie FW wgrywasz pod plytki odpowiednie ustawienia eepromu i w imageburnie i palisz DVD
     
  13. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Kolego możesz podesłać jakiś link z poradnikiem?? Bo nigdy tego nie robiłem a nie chce niczego spierdzielić....
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl tu poradnik pod ihasa no a jakie plyty tu bedziesz uzywal to nie wiem w pliku masz pod plytki verbatim wiec eeprom dla nich to wlaczenie tylko smartburn no i predkosc 4x buforek zwiekszyc na min 241mb w imageburnie zakladka tools-setting-I/O -page 2 oraz tools-setting-build-page 2, co do OPC wl/wyl panowie sie wypowiedza jak najlepiej pod Verby ja pale na platinum i tu już sa inne ustawienia no ale sam wybierzesz jakie plyty wtedy się ustawi prawidłowo...
     
  15. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    Widze PLATINUM są za 25szt. 48.99zł więc tańsze a jak się mają do VERBATIM-ów ?? Zaznaczam że będę grał z płytek i offline :)
     
  16. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    ja wypalam na omegach. 10 płytek 19 zł z przesyłką. JAk nie boisz się o laser który jest tani i zawsze można wymienić to wypalaj :D
     
  17. Patryk0364

    Patryk0364 Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazury
    To wolę chyba te Platinum :) Jeszcze jutro zobaczę ceny Verbatim-ów i Platinum-ów w sklepie...
     
  18. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    komputronik dla przykladu 10xcake verby 60 zl , paltinum 10xcake 30 zl, proline Platinum cake10 za 19 zl a co do verbów nie kupowałem więc nie wiem ale też koło 50 do 60 zł na allegro koszt verbów 45 zł+ przesyłka a paltinum 24,90 zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum