1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kupiłem xboxa i dźwięk nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez damian7154, Grudzień 30, 2010.

  1. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podłączyłem x'a do TV przez kabel HDMI. Obraz jest, dźwięku nie.
    Chciałem podłączyć też przez AV. przez SCART do TV, ale ani dźwięku ani obrazu.
    HDMI i AV razem się nie da. Więc co mam zrobić?

    Druga sprawa: jak zgrać grę na dysk? Odpaliłem FIFE 11 i jak klikam ten środkowy przycisk na padzie to jest napisane "uruchom grę z płyty" więc chyba jest na dysku już?

    Konsola xbox 360 slim 250 gb

    proszę o szybką pomoc, bo konsolka czeka na mnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    114
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Da się ;D
    Co do 2 sprawy to jeśli po chwili od włączenia nie słychać pracy napędu to gra jest na dysku.
     
  5. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. ale dźwięku nie ma po podłączeniu
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie chcę go rozwalać... widziałem ten film
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To mozesz kupic audio adapter. Oczywiscie caly czas zakladamy, ze konsola nie jest uszkodzona.
     
  9. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nówka konsola, wszystko śmiga, czytam, że nie tylko ja mam ten problem
     
  10. Radexb1

    Radexb1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzesko
    No to na gwarancje idź z tym.
     
  11. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    . wybacz, ale przeczytaj mój temat jeszcze raz "znawco"
     
  12. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    podlaczajac przez kabel hdmi powinnienes miec dziwek w tv wiec cos jest jednak nie tak
    sprawdz ustawienia w tv
     
  13. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiele osób ma ten sam problem
     
  14. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    niewiem jak mamy ci pomuc skoro uwazasz cos za normalne gdy tak nie jest ?
     
  15. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    problem rozwiązany. podłączyłem pod inny port HDMI
     
  16. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Jak nie wiesz czy gra jest zainstalowana to wejdź w dysk i zobacz czy jest tam zainstalowana. Jak nie jest to jak płyta będzie w napędzie to weź Y i zainstaluj na dysk czy coś w tym stylu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum