1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupilem xboxa i mam problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jabczanek, Styczeń 5, 2014.

  1. jabczanek

    jabczanek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ostatnio kupilem przerobionego xboxa z 2007-11-14 z dyskiem twardym 20gb i wejsciem hdmi, po zlaczu zasilania stwierdzam iz jest to falcon i mam problem jaki powienien posiadac naped owy xbox bo w chwili obecnej jest w nim samsung. Zastanawiam sie czy niema spoofowanego nepedu ale nie moge odroznic czy jest to wersja arcade czy premium (jestem laikiem ucze sie) ma chromowana srebrna tacke i matowy bialy kolor wiec mysle ze to premium. Konsola jest prerobiona gry xgd2 dzialaja lecz jak wypale xgd3 opcja truncte pisze uruchom gre i wywala do dashboarda. Dash wersja 16537 najnowszy wiec wlasnie nie wiem. Prosze o opinie jaki powinien posiadac naped dany xbox
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Po pierwsze napisz jakie masz LT w napędzie, a po 2-gie napisz jaką grę XGD3 Wypalałeś przez Truncate

    Skoro Silver Tackę to Raczej Premium

    Xbox 360 – Wikipedia, wolna encyklopedia
    Core/Arcade - Matowa biel
    Premium - Matowa biel, chromowana tacka
    Elite - Matowa czerń, chromowana tacka
    (limitowana edycja matowa czerwień lub żółć)
     
  4. jabczanek

    jabczanek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jakie mam lt podejrzewam ze nie 2.01 dzis auwazylem kolejna dziwna sprawe otoz na zasilaczu jest 203W na obudowie pisze ze 16,5A a a najdziwniejsze jest to ze ma zlacze zasilania takie jak Falcon nie jak Zephyr czy mozliwe zebym mial inna plyte w innej obudowie ??
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Patrz na wtyczkę tylko, zasilacz pasuje 203W do każdej wersji fat a nawet z przejściówką do slim.

    [​IMG]
     
  6. jabczanek

    jabczanek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dorze wiec tak wtyczka zasilacza wyglada jak do zaphyr, natomiast wjscie na wtyczke w konsoli wyglada jak falcon. A co do przerobki to nie wiem jaka mam w napedzie. Gry xgd2 ktore wypalalem to Diablo III, Resident Evil 6, Fifa 14 kazda uruchom plyte czarny ekran i powrot do dashboarda.
     
Wczytywanie...

Poleć forum