1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiłem zdrapkę xbox live na 12+2miesiące jak użyć HELP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PrzemekXertisZywiol, Wrzesień 10, 2011.

  1. PrzemekXertisZywiol

    PrzemekXertisZywiol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiec tak zakupiłem sobie dzisiaj w media expert zdrapkę na 12+2 miecha jestem początkowym użytkownikiem xboxa ;d
    i jak naciskam na ten gózik xboxa na padzie i daje w lewo to jest tam zrealizuj kod wpisuje go wyskakuje live box 12+2 czy coś takiego i zrealizuj daje dalej i piszę mi że wpisać mam dane wpisuje prawdziwe swoje dane i mi piszę że źle coś tam kod pocztowy nie pasuje i jakieś inne pierdoły jak to mam zrobić żeby mi działała ta zdrapka HELP
    bo szkoda trochę 200zł : <
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. arcoss

    arcoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zły guzik naciskasz... Daruj sobie LIVE, najpierw jakąś książkę poczytaj, najlepiej słownik ortograficzny.
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Nie pomagasz w ten sposób!!!

    PrzemekXertisZywiol - spróbuj może przez stronę xbox live wpisać
     
  6. PrzemekXertisZywiol

    PrzemekXertisZywiol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie umiem na www tego zrobić bo jak loguje się na xbox.com to ok mam swoje konto a potem daje żeby kod wprowadzić to przenosi na jakieś windows przenosi i jak wpisuje te same dane co na xbox.com to pisze że muszę wpisać od rodziców coś poj****............

    a na xboxie jaki region muszę mieć ustawiony bo jak na PL daje to mi pisze że złe dane jak to możliwe ... jak daje swoje prawdziwe HELP
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    kolego, na jaki kraj masz swoje konto? Jeśli nie polski live, to kod pocztowy musi być odpowiedni dla danego kraju
     
  8. PrzemekXertisZywiol

    PrzemekXertisZywiol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam sprawdzić ? na jaki kraj mam konto
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jak zakładałeś konto to miałeś do wyboru kraj, tak? Jaki docelowo masz ustawiony region w konsoli ? Dajesz na pl i pisze o złych danych. Więc ustaw jaki miałeś, wpisując kod ze zdrapki, w danych adresowych musisz podać kod zip takiego właśnie kraju. czyli jeśli miałeś kraj w.brytanię, wymyśł jakiś adres z londynu i poszukaj w necie jakie mają kody pocztowe. I któryś z nich wpisz
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Zaraz się okaże że chłopak kupił kod a jest na usa live i 200 zł wyrzucine w błoto
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    kupił w polskim sklepie. No chyba takie wałki już nie robią : )
     
  12. zak75

    zak75 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W polu kod pocztowy po prostu nie pisz kreski, np: jak Elbląg jest 82-300 to wpisz 82300 (oczywiście tej miejscowości którą wprowadzasz). co do wypowiedzi co poniektórych w stylu "gówno mam do powiedzenia, ale i tak powiem" to nawet mi się komentować nie chce.

    Jeszcze gdyby nr tel. był nieprawidłowy, to gdy jako kraj ustawisz Polskę, to nie zapomnij dać 48 przed nr tel.
     
  13. PrzemekXertisZywiol

    PrzemekXertisZywiol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzięki chłopaki :D dałem jakieś dane na Wielką Brytanie byle jakie i działa ; D THX
     
Wczytywanie...

Poleć forum