1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiłem!!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez robson4141, Lipiec 29, 2011.

  1. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupiłem xboxa 360 elite. Teraz ide go przerobic. Czy jak koleś mi przerobi xboxa na lt+1.9 to bede musial jeszcze cos wgrywac jakiegos patcha czy cos zeby muc grac? Czy tylko przez agbx i jazda? A jak jest z aktualizowaniem? jak wyjdzie jakas nowa aktualizacja to aktualizowac czy nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gratuluje. Nie będziesz musiał. móc pisze się przez "ó". Skąd mam wiedzieć, co przyniesie nowa aktualizacja? Wyjdzie, to odwiedzisz forum i się dowiesz, czy warto ściągać.
     
  4. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja bym poczekał kilka dni na LT 1.91 i wtedy przerabiał a tak to będziesz potem musiał iść do gościa jeszcze raz.
     
  5. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Upomnij sie o klucz napedu! Bedziesz potem mogl sobie sam zrobic flash.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  6. Matex08

    Matex08 Banned

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    lepiej poczekaj na LT 1.91
     
  7. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale jak bede mial 1.9 a wyjdzie 1.91 to niebede mogl grac w najnowsze gry? potrzebny bedzie 1.91?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli masz najnowszego dasha, to nie będziesz mógł grać tylko w gry z ap.
     
  9. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie kminie tego, jezeli bede mial załóżmy lt+1.9 to o co chodzi z tym daszem, jestem troszke zielony taki jasno zielony;P
    pzreciez przepuszczam pzrez abgx i gitara nie? ;d niewiem o co chodzi z dashem itp bo dopiero co od niedawna sie tym interesuje.
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Niektóre gry mają zabezpieczenie ap25 które przeszkadza troche. Dash to 'system' konsoli który się co jakiś czas aktualizuje. W najnowszej aktualizacji dash ten zablokował możliwość gry z ap25. Przeróbka 1.91 rozwiąże ten problem z tymi grami.
     
  11. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten dash sie sam aktualizuje?
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dostajesz info po połączeniu z xbl, że dostępna jest aktualizacja i możesz zaakceptować, lub nie. Oczywiście jeśli odmówisz, to nie połączysz się z usługą.
     
  13. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dash to inaczej aktualizacja tak?
     
  14. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dashboard jest czymś w rodzaju systemu operacyjnego konsoli. A aktualizacja to jego aktualizacja po prostu... Przecież tu nie ma nawet nad czym myśleć...
     
  15. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Robson czytaj uważnie bo strone wcześniej kolega ci odpisał a piszesz głupoty ;)
    A to że nie chce ci sie czytać FAQ to jest inna kwestia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum