1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupiony dysk z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slodkinysa, Kwiecień 9, 2013.

  1. slodkinysa

    slodkinysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,

    nie jestem zbyt długo posiadaczem konsoli więc wolę zapytać starych wyjadaczy. Kupiłem na allegro dysk 320gb - używany. Są na nim zainstalowane gry i inne pierdoły. Oczywiście nie mam przerobionego Xboxa więc moje pytanie jest następujące. Czy odpalanie tych gier na moim koncie (jest połączone z Xbox Live z Goldem) może mi przynieść bana? Mam parę tytułów takich jak DIRT 2, LONDON 2012 itp, ale nie są dostępne w zakładce MOJE GRY, dostępne są tylko gry ARCADE.

    Drugie pytanie, czy te gry, których mi nie pokazuje w zakładce, można w jakiś sposób uruchomić? Czy wymagana jest płyta?

    pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :) MOC!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Bana nie . Ale lepiej przeformatowac dysk na konsoli uniknesz balaganu.
     
    1 osoba to lubi.
  4. slodkinysa

    slodkinysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest możliwość odpalenia tych gier, które się na tym dysku znajdują?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Te zainstalowane tak ale plyta w napedzie musi byc i tak . gry Arcade beda jako demo a dcl jako uszkodzone lub nie zadzialaja i tak.
     
    1 osoba to lubi.
  6. slodkinysa

    slodkinysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra super! Dzięki za odpowiedź :)
     
  7. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Chyba że gry były ściągane prosto na dysk, wtedy byś musiał się skontaktować ze sprzedawcą i przenieść licencję do gier na swoje konto :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Watpie zeby mu za free to zrobil.
     
  9. slodkinysa

    slodkinysa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś idzie format więc bo i tak nic z tym contentem nie zrobie :) dzięki za odpowiedź Panowie!
     
Wczytywanie...

Poleć forum