1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Boxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gOgonek, Grudzień 25, 2010.

  1. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema. A teraz mam takie pytanie. chcem kupic sobie konslole i najbadziej pasuje mi box lecz boje sie ze dam 1000zl a zaraz wypuszca nowego. niektozy pisza ze za 3-5lat ma wyjsc nowy. wiec powiedzcie za ile mniej wiecej i z skad macie te informacje.

    I teraz kolejne pytanie. lepiej kupic slima czy zwyklego? czym sie roznia? bo np w ps3 w zwyklym wyskakuje blad i konsola do wywalenia. poradzcie mi ktora wersje wybrac. jbc mam 1400zl ale raczej nie chcialabym wszystkiego wydac na konsole.


    Dzieki za wypowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nowy Xbox nie wyjdzie jeszcze przez spokojnie te 3 lata myślę,microsoft twierdzi że przez 5 lat.Weź Xbox 360 Slim 250GB+ fajna gierka i masz wypas.
     
  4. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a i jeszcze jedno. Czy na slimie i na zwyklym mozna grac na piratach? bo to tez wazne....
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    slim czy zwyka to kwestia tego czy chcesz konsole przerobic czy nie, roznice to desing i moze troche mniejsza awaryjnosc slima no i slim ma wifi
    zwykla przerobisz bez problemu a jezeli chodzi o slima w gre wchodzi podmiana napedu
     
  6. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale na slimie tez mozna grac na piratach? nie mam zamiaru przerabiac boxa. nie chce mi sie w to bawic
     
  7. Troy1991

    Troy1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    Każdą konsole musisz przerobić żeby grać na piratach. Różnica jest taka że Slima przerobienie drożej wychodzi (wymiana napędu).
     
  8. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Weź lepiej elite nowego , jest tańszy sprawdzony, no i przeróbka jest tańsza jeżeli chciałbyś to zrobić.
     
  9. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
    jak nie masz zamiaru przerabiac to bierz slima
     
  10. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli co musze wymienic zeby grac na piratach? ile taki zabieg bedzie kosztowal?
     
  11. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
    na starym flash napędu lt+ koło 50 - 70zł można kupić odrazu z flashem ja tak kupiłem i już mam miesiąc na nowym koło różnica jest taka że slima trzeba trochę pociąć 250 200 zł.
     
  12. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    A przeróbka na Slim'a pewnie wyjdzie jak rok temu na litki w następnym tygodniu :)
     
  13. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale xbox produkuje juz tylko slimy, wiewc wolalbym slima kupic, a co trzeba bylo by zrobic w slimie zeby go przerobic? Sory ze ciagle nowe pytania ale w pona po swietach chcem kupic konsole.
     
Wczytywanie...

Poleć forum