1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno elite i LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pjekasz, Kwiecień 15, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Chciałbym się zapytać co to jest to LT 2.0 i 3.0. Czytałem trochę na tym forum, o tym, niektórzy sie chwalą, że mają LT 3.0 a i tak nie wiem co to jest. I czy jak kupię konsolę xbox elite z 2009 roku (nie wiem czy Jasper, ale chyba tak) to czy będzie w tym LT 2.0 czy 3.0 i czym się to różni?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Przeróbka napędu, 3.0 jest nowsze i na nim nie ma problemu z działaniem nowych gier na nowych dashboard'ach
     
  4. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro nie wiesz co to jest Lt to chyba nic nie czytałeś.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  5. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem co to jest... Tylko czym się różni. I czy jak wyjdzie np. GTA IV to muszę mieć LT 3.0? Nie wiem o co chodzi w ogóle. Ta elita jaką chcę kupić jaki może mieć?
    EDIT: A dashboard' y to co to jest? :D
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Interfejs ogólnie mówiąc :)

    do gta starczą starsze przeróbki, ale bierz z 3.0 jak chcesz grać w nowe gry
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    :D:D
     
  8. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Slyszalem, ze nie kazda konsole da sie na 3.0, od czego to zalezy? Gta V pojdzie na 2.0 czy trzeba bedzie miec 3.0?
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Slimy od sierpnia 2011 w góre nie przerobisz i jakieś starsze napędy chyba hitachi nie mają jeszcze 3.0, IV pójdzie na 2.0 i 3.0 i starszych
     
  10. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pjekasz gta v jeszcze nie ma :D do tego czasu moze wyjsc lt 4.0. Bo słyszałem że już produkują :)
     
  11. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem, że nie ma ;p
    Tylko czy jak kupię elite z 2009 to czy będę mógł poddać napęd takiej przeróbce ;)
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  13. kUcUsMW3

    kUcUsMW3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Morąg
    oczywiście.. ja osobiście polecałbym Tobie Slima, nowszy model, lepsze chłodzenie i co najważniejsze wbudowane wi-fi. Sprzęt jest w podobnej cenie co ELITE. Slimki 4GB czy 8GB badz 250 jakie można spotkać na moich aukcjach mają już na pokładzie LT+3.0. A odnośnie kwoty idzie się dogadać, obecnie mam najkorzystniejsze oferty na allegro :) jak coś pisz.. służę pomocą :)
     
  14. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam okazję kupić elitę za 450 zł z padem i okablowaniem ;)
    I po po prostu idę do gościa co przerabia, mówię mu, że napęd na LT 3.0 i gotowe? Gram na piratach ? :D
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak, ale pasowało by dokupic ihasa 124b jak chcesz grać z dysku w nowe gry
     
  16. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie chce grać przez xbox live a koszt nagrywarki 75zl to może grać na lt 3.0 z płyty. ale napęd dosyć głośny jest przy xgd3 nawet przy slime.
     
  17. pjekasz

    pjekasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rafau666 co to jest? Gdzie to kupić i co z tym zrobić? Nie chcę grać z napędu. Ale podobno da się zainstalować i płytkę tylko wkładasz do napędu i nie zużywa się on w tym przypadku?
    Aaa, a da się jakoś na LIVE grać za free?
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gdy instalujesz gry na dysku, to laser mniej się zużywa. Liteon iHAS 124B jest potrzebny do nagrywania gier XGD3 w 100%. Musisz wgrać do niego LT MAX i FW pod odpowiednie płyty.
     
  19. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrywarka:) nawet jak nagrasz ihasem musisz mieć płyte w napędzie tyle ze płyta w xboxie jest do startu tylko wtedy i leci po 5min z dysku póżniej miły bajer i się opłaca te 75zl dać
     
  20. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nagrywarka,

    nie zagrasz za free, masz jedynie darmowe kody na 48h, jest temat na forum

    a no tak masz jeszcze 3 miechy golda na start ale musisz podać nr karty kred by je dostać
     
  21. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zagra za free jak sobie kody nabędzie 48h które można za free i jak kupi konsole to ma 3miechy gratis golda jak ktoś nie użył
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum