1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno ihasa z już wgranym LT MAX

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fuks, Styczeń 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Zamierzam kupić ihasa i zastanawiam się nad tym iXtreme Burner MAX Lite-On -IHAS524B ---XDG3 !!! (2017754985) - Aukcje internetowe Allegro ponieważ ma już wgrany LT MAX i teraz pytanko jeśli go kupię to czy już nic nie będę musiał w nim zmieniać znaczy się w tym LT Max czytałem o jakiś Media ID, że coś się zmienia z tym dodam, że zawsze nagrywam na Verbatimach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Tak ten możesz kupić i nic nie będziesz musiał zmienieć po prostu gre pat****esz pod lt 3.0 i nagrywasz programem Imgburn i już.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na Verbatimach nagranych iHASem nic nie musisz zmieniać, tylko abgx.
     
  5. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak będziesz nagrywał na Verbatinkach to będzie wszystko ok. Nic nie musisz zmieniać. Podłączysz nagrywarkę i nagrywasz.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Dzięki za odpowiedzi bardzo mi pomogliście. Życzę miłego weekendu.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Lincoln
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    232
  2. wojcislas
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    506
  3. Piteros1
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    527
  4. Morien
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    298
  5. WineToo
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    972
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum