1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kupno ihasa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Piteros1, Lipiec 11, 2013.

  1. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    chcem wkoncu kupic nagrywarke zeby gry sie do konca nagrywalo i nie wywalalo bledow przy nagrywaniu, jak polecacie, czy juz przerobiona, czy kupic i samemu przerobic, moze jakas starsza tansza wersje, ogolnie nagrywarka tylko do nagrywania gier znalazlem cos takiego
    Liteon ihas 124 rev.b lt max xbox 360 (3386429246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Obojętne... jeśli boisz się ,że sobie nie poradzisz z wgraniem softu, to kup już z burner max'em.
    Ta co podałeś też będzie, ale soft ma wgrany pod omegi i vakoss'ki - nie najlepsze płyty pod X'a.
     
  4. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale rozumiem ze mozna go ponownie wgrac np pod verbatimki
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Można
     
  6. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jest gdzies jakis poradnik jak wgrac? czy duzy jest z tym problem, bo kupilem nagrywarke z tego linka i spytalem goscia czy moze mi przerobic pod verbatim to powiedzial ze tak tylko na moja odpowiedzialnosc to zrezygnowalem, bo powie ze probowal i sie nie udalo i przysle mi jakis zrabany
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musze przerabiac czy wystarczy ten programik BURNER MAX PAYLOAD ver. 015
     
  9. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Masz iHasa 124b to przerób i będziesz miał spokój. Payload został stworzony do pracy z innymi nagrywarkami.
     
  10. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki panowie za pomoc

    aha jeszcze jedno jezeli nagrywarka jest juz przerobiona, tylko ze pod plyty omegi i vakoss, to przeprowadzam cala operacje czy od jakiegos punktu
     
  11. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jesli masz juz burnermaxa to interesuje cie tylko wgranie odpowiedniego media id płytki daj na pw maila to przesle ci instrukcje w pdf
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Lincoln
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    232
  2. wojcislas
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    506
  3. Morien
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    298
  4. WineToo
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    972
  5. Fuks
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1290

Poleć forum