1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Jaspera - wersja napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maker3, Listopad 24, 2010.

  1. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zamierzam kupić niedługo jakiegoś Jaspera.

    Możecie mi podać rozpiskę kiedy były montowane poszczególne wersje Liteonów (Jaspery miały kiedyś inne napędy?).

    Znalazłem na forum tylko taką niepełną listę:
    LiteOn v1 DG-16D2S 74850c -
    LiteOn v2 DG-16D2S 83850c - od marca 2009
    LiteOn v3 DG-16D2S-09C z firmware 83850c -
    LiteOn v3 DG-16D2S-09C z firmware 93450c - od wrzesnia 2009

    Z których napędów można wyciągnąć klucz w domu bez cięcia ścieżek?
    Czy to prawa, że jak jest wgrany LT, to z żadnego nie idzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    LiteOn v1 DG-16D2S 74850c - SPEAR
    LiteOn v2 DG-16D2S 83850c - WYSTARCZY KABELEK SATA
    LiteOn v3 DG-16D2S-09C z firmware 83850c - v2 - cięcie ścieżek jak v3
    LiteOn v3 DG-16D2S-09C z firmware 93450c - cięcie ścieżek

    LT w napędzie = to samo co v3 czyli cięcie.
     
  4. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    jeżeli były już cięte wystarczy rozgrzać cynę i "ściągnąć" ją odsysaczem ;) po co odrazu ciąć. jeżeli było mostkowane przewodami to tylko odlutować przewody
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    No coś Ty? Sam na to wpadłeś?
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W jakim okresie montowali ten napęd?
    Wyczytałem, że od marca 2009, a kiedy skończyli?
     
Wczytywanie...

Poleć forum