1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno konsoli pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siw3x, Wrzesień 10, 2010.

  1. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam chce kupic konsole i mam dylemat czy kupic Arcade bez dysku czy z dyskiem podobno te z dyskiem nie maja problemu z grafika czyli ze czasami jak sie gra to przy Hmm np Gta4 nie widac ulicy tylko jak sie zatrzymasz po chwili ona jest nie wiem czy nie widzialem tego na youtube bez dysku tak bylo ze nie wyrabiało a z dyskiem było ok jak jest naprawde z tym
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. i60r

    i60r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tu nie chodzi o grafikę, a szybkość wczytywania tekstur. To doczytywanie, które opisałeś wynika z tego, że gra odczytywana jest z płyty DVD i konsola nie nadąża. Jeśli grę zainstaluje się na dysk, problem znika. Jeśli zastanawiasz się czy brać wersję z HDD czy bez, jeśli tylko masz fundusze, polecam wziąć z dyskiem. Gry będą szybciej się wczytywać, a płyta będzie w spoczynku (co znacznie zmiejsza głośność pracy pudła i mniej obciąża czytnik DVD).
     
  4. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Polecam obecna promocje konsoli w jednym z marketów - xbox arcade 599 zł + kabel hdmi gratis, dysk twardy np 20 gb z allegro. Sam zrobiłem bardzo podobnie z tym że ja dysk dostałe od kumpla ze jego starego falcona który się spalił. Łączny koszt to 599 zł + czteropak piwa...
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ten problem z GTA IV występuje na kopi zapasowej. Na oryginalnej grze tego problemu nie ma, wiem bo mam obie konsole Elite oraz Arcade i problemu z doczytywaniem tekstur nie ma :) gra chodzi tak samo z HDD jak z napędu DVD. Co do kupna polecam Xboxa 360 z HDD ze względu na cichszą pracę :)
     
  6. mati1070

    mati1070 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    ile tak gier wejdzie na dysk np gta 4 nie wiem ile zajmuje na dysku itd czy kupic nowy dysk 20 za 70zl czy uzywany 60giga za np 50 zl

    Sory za ortografie ale pisze z telefonu
     
  8. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    gra zajmuje około 6 gb
     
  9. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Ja mam wersje arcade i gta 4 i wszystko działa nie ma żadnych brzydkich tekstur:)
     
  10. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Gdzie ty widziales dysk 60GB za 50zl? tyle to kosztuja 20 :D
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    GTA IV zajmuje ok. 7GB (dokładnie bodajże 6,8 GB) :)
     
  12. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    nr. 1 najlepszą ofertą ale aukcja zakończona :)
     
  14. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    zakończona bo kupiłem :)
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To gratuluje bo dobry wybór :)
     
  16. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    dokupilem jeszcze gta 4 kabel vga i adapter zeby dac glosnikiz kompa

    temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum