1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno konta z grą na Allegro - nie działa na moim profilu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez RastaManiu, Kwiecień 18, 2012.

  1. RastaManiu

    RastaManiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dzierżoniów, Polska
    Witam
    Mam taki problem. Kupiłem grę Mortal Kombat. Wystarczyło pobrać grę po zalogowaniu się na profil. Ale problem polega na tym, że po pobraniu gry działa ona tylko na profilu Sprzedającego mi tą grę a po wejściu na mój profil wyskakuje BŁĄD RYNKU XBOX LIVE że GRA MORTAL KOMBAT NIE MOŻE ZOSTAĆ URUCHOMIONA. Może mi ktoś pomóc ? Bo wkurzyłem się troszkę, że nie mogę pograć na swoim profilu :(( POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    musisz zrobić przerzucenie licencji na twoje konto
     
  4. RastaManiu

    RastaManiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dzierżoniów, Polska
    I to powinno pomóc ? Bo mogę to zrobić dopiero za miesiąc :( A chciałem pograć bo w ten weekend jest darmowy XboxLiveGold :(
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak przerzucisz licencje twój profil będzie jako główny ,jak by się nie dało dwa pady i zaloguj dwa profile .startuj gre z tamtego i graj z swojego. pad jeden twoj pad dwa do gry
     
  6. RastaManiu

    RastaManiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dzierżoniów, Polska
    A co do przeżucenia licencji to muszę wejść na konto Sprzedającego i co dalej ??
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po przerzuceniu chyba trzeba pobrać od nowa nie jest pewny ale to ściągniete powino działać już z twojego.
     
  8. RastaManiu

    RastaManiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dzierżoniów, Polska
    Ustawienie regionalne konta nie ma tutaj nic do rzeczy ? Bo ja mam PL a on chyba nie.
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w opcjach konsoli powino gdzieś być musisz poszperać ,albo na xbox.com , wiem tyle ,że przerzucić licencje reszte musisz doszukać albo czekać aż ktoś ci dopowie
     
  10. RastaManiu

    RastaManiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dzierżoniów, Polska
    Nie no już szperałem i wiem, że następny przeżut licencji z tego konta co kupiłem jest możliwy dopiero 18 Maja.
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to musisz czekać lub sprobować na dwa profile się zalogować dwa pady są potrzebne.z jednego widać tylko na dashu pierwszy zalogowany drugi dodatkowy ,spróbuj mając odpalone dwa profile na swoim jako pierwszy zalogowany włączyć mk.jak to ruszy to sobie pograsz na live
     
  12. RastaManiu

    RastaManiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dzierżoniów, Polska
    Spróbuje jutro tak jak mówisz na dwa pady. A osiągnięcia w takim wypadku do którego profilu się liczą??

    Dzięki za pomoc. Dam znać czy przeniesienie licencji pomogło jak już będę mógł to zrobić.
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zwiałem to z metody nonjtag. logowało się na dwa profile jeden z gry jeden mój,drugi do gry ,sądze ,że tobie to też zadziała tyle ,że masz cały profil z grą.póżniej przerzucisz sobie licencje i nie wiem czy to jeszcze działa spróbuj nie zaszkodzi.pierwszy profil zawsze jako pierwszy(ten twój) może zadziała jak nie musisz czekać
     
  14. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja miałem podobny problem, ale rozwiązałem go tak jak wcześniej ludziska napisali ;)
     
  15. ulan

    ulan Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ZBI
    1 osoba to lubi.
  16. RastaManiu

    RastaManiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dzierżoniów, Polska
    To z winy sprzedającego ale dał mi drugie konto i przeniosłem licencje i nawet w gratisie dostałem do ściągnięcia postacie takie jak rain i fredy :) także dzięki za pomoc;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum