1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Nagrywarki Ihas , pytania.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shadek, Październik 7, 2014.

  1. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam , zamierzam zakupić tę oto nagrywarkę :

    Nagrywarka DVD-RW LITEON iHAS124 SATA CZARNY x24 (4601387821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    Czy wystarczy po prostu zakupić tę nagrywarkę i posiadać przeróbkę lt3 aby grać ?? Czy będę musiał bawić się w dodatkowe oprogramowania do tej nagrywarki? Jestem kompletnie zielony w tych sprawach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wszystko zależne jest od rewizji, która oznaczona jest literką np. B albo tez E.
    Będziesz musiał spytać się sprzedawcy jaką rewizje sprzedaje.
     
  4. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rozumiem że najlepiej aby to była rewizja B ale jak to będzie rewizja E to juz nic by nie bylo z tego??
     
  5. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Za tą cenę to będzie EU. Spytaj sprzedawcy.
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    rev B najlepsze i przystosowana softem :) niech ci screena zrobi , z tyłu jest nalepka któa poświadcza rewizje :0 koszt takiej nagrywarki to 70 zł w sklepie teraz moze byc ciezko dostepna i ludzie łaszący się na pieniadze i nie wiedze sprzedaja je za 150 zl
     
  7. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rozumiem. Aktualnie na alledrogo oficjalnie nie ma ich w rev. B, kiedyś patrzyłem to była ich masa jeszcze z wgranym oprogramowaniem a teraz nic kompletnie ;/

    Jeżeli okazało by się że są to rev E i bym ją kupił, to czy były by problemy w nagrywaniu oraz odtwarzaniu gier ??
     
  8. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    992
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Kup E/EU nagrywasz na verbach przy włączonym paytools burnerMax
     
  9. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jest.
     
  11. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki wielkie. Aby nie zakładać kolejnego tematu zapytam jeszcze w tym.
    Kupię tę nagrywarkę , lecz posiadam aktualnie nagrywarkę ATA i nie posiadam kabli aby podłączyć SATA , jest kabel SATA lecz podłączony jest pod dysk. Czy jest jakaś możliwość aby podpiąć tą nową nagrywarkę?
     
  12. fanhorizon

    fanhorizon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    98
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na płycie powinno być gdzieś jeszcze jedno złącze SATA. Każdy napęd podłączasz pod osobne złącze.
    Jak nie ma to musisz dokupić kontroler SATA na PCI.

    Odnośnie przeróbki to zastanów się czy
    nie lepiej zainwestować w wasabi albo xkey.

    Wtedy wszystko odpalasz z dysku z .iso
    i odchodzi problem nagrywania, kupowania płyt i problemów z wypalaniem.
     
  13. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odświeżam aby podzielić się dobrą informacją ;p. Jako że czekam na nową nagrywarkę to postanowiłem wypalić na aktualnej ( iHAP 122W) , co okazało się? Że nagrywarka jest kompatybilna z payload i chyba wypala 1:1. Jeszcze nie próbowałem instalować na dysku. Tak czy inaczej będę miał nagrywarkę w zapasie hehe
     
  14. norbert626

    norbert626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zobacz na płycie głównej czy nie masz 2 wejść sata i kup drugi kabel sata i podłącz jeśli chodzi o złącze.
     
  15. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Konsola przerobiona , gry nagrywają sie starą nagrywarką ata w 100% i nagrywają się na dysk ( sprawdziłem przed chwilą) więc nowa nagrywarka będzie czekać na swoją kolej , dzięki wszystkim za pomoc.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. takisobiekoles
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    261
  2. olek97
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    221
  3. doggy69
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    238
  4. LUqix
    Odpowiedzi:
    12
    Wyświetleń:
    583
  5. Gregm
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    474

Poleć forum