1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno nowej konsoli bez padów i zasilacza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jajkox21, Marzec 8, 2011.

  1. Jajkox21

    Jajkox21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest możliwe ? Ponieważ zostałem wy***any i kupiłem używkę która się rozwaliła, na dodatek przepłaciłem -.-

    Tak więc używanej konsoli nie chcę widzieć na oczy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Chcesz kupic nowa konsole bez padow i zasilacza? Raczej to nie jest mozliwe bo nowe konsole sprzedawane sa w zestawach z calym osprzetem, chyba ze znajdziej kogos takie kto akurat ma takowa na zbyciu.
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Oryginalnie nie da się kupić samej konsoli a kolesia zgłoś na policję jak pokażesz mu papiery że zgłosiłeś to na policję to odda kasę i to na kolanach błagając o wycofanie sprawy.
     
  5. Master18

    Master18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przewaznie sprzedawane sa w zestawach , wiec ciezka sprawa .
     
  6. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    w sklepie napewno nie kupisz . ale poszukaj na allegro pogadaj z ludzi
     
  7. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
  8. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Hahaha ten koles chyba jest nie powazny, za 600zl to bez problemu mozna kupic jaspera z calym osprzetem.Sam kupilem jakis czas temu jaspera arcade z 2 padami, zasilaczem, karta pamieci 256mb i kablem component za 490zl + przesylka.Lepiej daj ogloszenie tu na forum w dziale gielda
     
Wczytywanie...

Poleć forum