1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno używanego XBOXa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez axim3, Styczeń 8, 2012.

  1. axim3

    axim3 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam zamiar kupić xboxa 360 , przerobionego, z dwoma padami, najlepiej premium lub elite.
    Mogę przeznaczyć ok 1000 zł .

    I teraz pytania, jaka przeróbka bo nie rozumię zbytnio tematu .... LT 2 , LT 3 , etc.

    Ogólnie proszę o porady na co zwracać uwagę przy kupnie , aby nie kupić jakiegoś bubla.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Kup najlepiej slim, ale wstrzymaj się z kupnem bo do slimek na razie nie ma LT3.0. Kiedy wyjdzie wtedy kup z od razu wgranym :)
     
  4. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie na każdego slima da się wgrać LT a jeżeli chodzi o starsze modele to wybieraj LT 3.0
     
  5. axim3

    axim3 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy aby nie pisać w innych tematach, i śmiecić na forum, proszę o porady czym i jak nagrywać kopie zapasowe, mam parę gierek i chcę je nagrać na płyty.... aby mieć jak już kupię tego z LT 3, bo jak rozumię na tej przeróbce chodzą najnowsze wydania.

    Oraz czy na przerobionej konsoli można korzystać np z xbox live, lub np facebooka?
     
  6. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na przerobionej konsoli można korzystać z xbox live ale skutkuje to banem i zablokowaniem jego więc nie polecam.
     
  7. axim3

    axim3 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    zablokowaniem konsoli ? czy czego , bo nie chce mieć ładnej podstawki pod kwiatki :D

    ponad to proszę o odpowiedz na inne moje pytania...
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    jeżeli masz najnowszą przeróbke czyt. LT 3.0 to póki co ban ci nie grozi. Chodź ogólnie banów póki co nie ma od ok. 2lat ;-) Jeżeli chcesz spokojnie grać w gry XGD3 i grać w nie z HDD to musisz też zaopatrzyć się w nagrywarke Lite-On iHas do nagrywanie gier (~70zl). Tylko tymi nagrywarkami można nagrać gry XGD3 w 100%.
    Jeżeli dostaniesz bana to nie masz już dostępu do Xbox Live i zablokowany zostaje chyba HDD, ale jakoś można to odblokować . Tylko Granie live jest nie do obejścia ;/ W takim wypadku jeśli chcesz grać live pozostaje kupno nowej konsoli. Co do facebooka to nie ma takiej opcji na xboxie. Ostatnio wprowadzili chyba youtube, ale nie jest jeszcze dostępny w Polsce.
     
  9. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli że nie będziesz mógł grać na live a czasami zostaje zbanowany również dysk
     
  10. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    zablokuje Ci wtedy możliwość gry przez xbox live, zwykła gra nadal będzie dostępna.
     
  11. w1x0r

    w1x0r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Youtube,Dailymotion,Facebook (ale to tylko aby poinformować że zdobyłeś jakiegoś aczika,nie ma tablicy wiadomości itp)i Twitter są dostępne w Polsce,wszystkie te programy działają sprawnie i nie ma problemów
     
  12. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    HDD już nie blokuje.Kupuj elitke jasper, arcade jasper z dyskiem 250gb.Zwróć uwagę koniecznie na napęd (Liteon najlepszy), i na model płyty głownej (Jasper bardzo i to bardzo żadko sie psuje, a reszta to już róznie, xenona nawet nie bież(konsole premium maja xenony). Slimy już nie są awaryjne, ale zwróć uwagę przy kupnie slima na napęd i datę produkcji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum