1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Uzywanego Xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matryks, Sierpień 5, 2009.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kupiłem takiego Xboxa:
    XBOX 360 PREMIUM uszkodzony RROD (kod 0102) BCM (700590631) - Aukcje internetowe Allegro
    Może mi ktoś polecić jakis serwis zeby to dobrze zrobili , nie psuła sie w przyszlosci?


    czy lepiej takie cos kupic:
    http://x360iso.org/sprzedam/22174-sprzedam-xbox360.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    trochu drogo bo bez pada
    nie wiemy skąd jesteś ? to jak mamy Ci polecić serwis ?
    jak chcesz wysłać - to na allegro wybierz ofertę naprawy,ale z przesyłkami to nie wiem czy Ci się będzie opłacało ,raczej poszukaj jakiegoś w Twojej okolicy


    jak masz kupić zepsutą i ją naprawiać to może kup używaną sprawną i wydasz tyle samo
     
  4. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale popatrz jeszcze na ta druga.Ona jest z padem i dyskiem.
    Jesli chodzi o serwis to w okolicach , Rzeszowa , Dębicy , Ropczyc , najlepiej.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ale nie wiadomo ile razy się już psuła ,co w środku siedzi ? czy rdzenie nie ukruszone od procesorów - to jest loteria może da się naprawić ,a może już tylko na choinkę jako ozdoba :) sprawdź PM wysłałem Ci wiadomość
    co do serwisów to w tych rejonach nie znam :I
     
  6. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do tej oferty , z tej strony to zovaczie sobie pisal ze gral po 12h dziennie i mi sie zepsula , pozniej naprawil znow tyle gral i mu sie zepsula.

    to napisal princ 18

    jakby byly ukroszone rdzenie ile kosztuje naprawa?
     
  7. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ważne ile grał na konsoli jedni grają 3h tygodniowo i im pada po paru miesiącach a inni nawalają po 12h i chodzi bardzo długo ;)

    Co do tej zepsutej to się nie opłaca ona była z 2006 roku,ogólnie lepiej dozbierać i kupić nówkę, bo z 2006 roku lepiej nie brać jeżeli już się raz zepsuła.
     
  8. xKoGi

    xKoGi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja na twoim miejscu bym nie brał jeszcze ona jest z 2006 lepiej kupić nówke
     
  9. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    on już ją wziął niestety

    w sumie 200 za konsolę + 100 pad + ... naprawa to wyjdzie niewiele mniej niż nowa konsola, ech ...(nie kumam takich zakupów)
     
  10. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dalem kup teraz na allegro co nie znaczy ze zaplace i nie kupuje jej.Konsole kupie w angli jesli byl by ktos tak dobry to molgby mi ten tekst przetlumaczyc?
    xbox 360 console on eBay (end time 08-Aug-09 16:17:25 BST)
    oraz podam konsole kotre sobie upatrzylem i wy mi podacie ktora bedzie najlepsza.
    1.XBOX 360 ARCADE CONSOLE - BOXED on eBay (end time 30-Aug-09 19:49:21 BST)
    2.xbox 360 console on eBay (end time 08-Aug-09 16:17:25 BST)
    3.XBOX 360 ARCADE CONSOLE *VGC* EXTRAS CONTROLLER GAME on eBay (end time 12-Aug-09 10:58:10 BST)
    4.xbox 360 Working Console on eBay (end time 06-Aug-09 13:08:16 BST)
    5.XBOX 360 20GB CONSOLE, 3 GAMES,HDMI CABLE & COOLING FAN on eBay (end time 08-Aug-09 09:42:11 BST)
    6.XBOX 360 ARCADE on eBay (end time 09-Aug-09 11:04:17 BST)
    7.XBOX 360 working console + 2 horror games + controller on eBay (end time 08-Aug-09 07:39:49 BST)


    Najbardziej mi odpowiada ta co dalem do tlumaczenia i ta ostatnia z grami , czekam na wasze opinie.

    I prosze nie mowic ze nie ebdzie mi sie oplacalo w angli poniewaz nie bd placil za przesylke.Rodzina ktora jedzie do polski mi to weznie.
     
  11. talibans

    talibans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Azati Prime
    odnosi się do pierwszego linka tego bez numeracji
    tłumaczenie :
    witaj historia tej konsoli jest troszkę dziwna dlatego że używałem jej tylko 7 razy .. a została zakupiona 13 maja 2009 na dziale z grami w lokalnym centrum handlowym , jest dalej na gwarancji i dołączam do niej paragon na którym jest nabite 129 funtów za które ją kupiłem sprzedaje ją dlatego ze po tym jak moja konsola X Elite nabawiła się podczas gry w FNR RROD-a i wysłałem ją do Niemiec na naprawę nie miałem na czym grać i nie mogłem dłużej czekać i poszedłem do sklepu kupić tą konsole którą teraz sprzedaje po 8 dniach jak moja Elite wróciła z naprawy próbowałem oddać ją do sklepu ale zaproponowali mi tylko 50 funtów zwrotu wiec aby nie dać się wyciulać sprzedaje ją tutaj na aukcji licytacje zaczynamy o 0.99 funta ale ustawiłem też opcje kup teraz na 80 funtów konsole kupiłem preowned czyli jako używaną ale dalej jest na gwarancji a została wyprodukowana maju 2008 wraz z konsolą nie dostałem kabla audio i klapka z USB czasem się nie domyka ale wszystko to co dostałem sprzedaje razem z konsolą sama konsola śmiga pierwsza klasa wraz z nią dostajesz paragon który uprawnia cię do naprawy gwarancyjnej jakiejkolwiek usterki jaką możesz napotkać po drodze w zestawie jest zasilacz , 1 x pad , i karta pamięci jest to model z hdmi (i tu coś dziwnego ) zdjąłem wszystkie numery seryjne i Id konsoli z urządzenia proszę zwrócić uwagę ze wszystkie roszczenia powinny być kierowane do gameshop z paragonu a nie do mnie ! konsola pochodzi z legalnej sprzedaży a nie z jakiejś firmy kogucik zobaczysz dowód w postaci paragonu konsola NIE jest sprzedawana w oryginalnym ! opakowaniu jak tylko cena osiągnie zadowalającą mnie wielkość bądź ktoś wciśnie kup teraz od razu śle do niego konsole wszystkie pytania mile widziane baj..
    koniec

    wybaczcie błędy ale tłumaczone na szybko ogólnie dziwna sprawa z tym typem kupił używke która ktoś może zostawił w rozliczeniu zapłacił teraz sprzedaje pościągał numery seryjne ale niby ma paragon na Twoim miejscu popytałbym typa dobrze przez emaila oczywiście jest to wersja Arcade

    Pozdrawiam
     
  12. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. talibans

    talibans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Azati Prime
    ta konsola co ją sprzedaje nie miała Rroda kupił ją tylko żeby zająć czas kiedy naprawią mu jego Elite (która miała) , wydaje mi się ze to Falcon: produkcja maj 2008 plus memory card chyba jaspery arcade mają już pamięć wbudowaną i pojawiły się coś od grudnia 2008 na aukcji nie wypowiedział się na temat modelu .
    Pozdrawiam

    PS.
    a co do tej aukcji powyżej z fifą to też tam pisze o memorce ( więc chyba Falcon) no i kontroler jest przewodowy
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To jest na pewno Falcon. Jaspery są produkowane od 10.2008 i mają wbudowaną kartę pamięci
     
  15. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jak myslicie ktora lepiej kupowac?:)
     
  16. talibans

    talibans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Azati Prime
    ciężko stwierdzić ja bym brał wyłącznie nowy sprzęt no ale.. napisz do tego gościa co Ci tłumaczyłem tekst i dopytać się go trzeba o szczegóły.. wiesz gwarancja to gwarancja ..

    PS
    wymyśl pytania i jeśli nie dajesz rady to Ci je przetłumaczę na ENG
     
  17. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kupie tego arcade z fifa raczej , pisalem do niego i gosc mowil ze ma rok niecaly , ma gwarancje itp.
     
  18. talibans

    talibans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Azati Prime
    a no to luzik zrobisz jak uważasz :) oby działała jak najdłużej
    Pozdrawiam
     
  19. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  20. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napisz do niego niech ci odpowie, raczej fake
     
  21. talibans

    talibans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Azati Prime
    w aukcji pisze ze ma HDMI na zdjęciu niema dziwne poza tym na fotce są znaki wodne IG - imperium gier i na dole link do WP wiec pewnie hotlinkuje , wysyłka 30 zł ? wątpliwa sprawa, 1 dzień dłużej ? chyba 1 tydzień dłużej.. dopytaj ale jakiś fake
     
Wczytywanie...

Poleć forum