1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno uzywanej konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jakub Kuś, Maj 15, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jakub Kuś

    Jakub Kuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    siemka jestem kompletnie zielony w tym temacie dlatego mam pytanie na co trzeba/warto zwracać uwagę przy kupnie konsoli jaka najlepiej wybrac i oco chodiz z tym LT. Mile widziane ciekawe oferty w przedziale cenowym do ok. 500 zł.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na forum masz temat na co zwracać uwagę i wszystko jest tam wyjaśnione. Poza tym w dziale giełda znajdziesz oferty użytkowników forum.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Ja bym ci radził kupno przeróbki już pod RGH bez bawienia sie w nagrywanie płyt konsole taką już dostaniesz od zaprzyjaznionych sprzedawców z forum a i przy ewentualnej reklamacji nie bedzie problemu
     
    1 osoba to lubi.
  5. Jakub Kuś

    Jakub Kuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    A co powoduje zbanowana konsola ?i co musi miec konosla żebym mógł grac w pobrane gry( w opisach gier widze jakies LT) i co to jest rgh ?
     
  6. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Poczytaj na forum co to RGH zciągasz gre z torentów przerabiasz w programie iso2good ( bardzo proste) wrzucasz na pena potem z pena na dysk i grasz bez meczenia sie z nagrywaniem płyt
     
  7. marcin-25

    marcin-25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Za 500 zł dostaniesz już slima z rgh, ale bez dysku.
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ban oznacza koniec z xbox live...(przy rgh to bez znaczenia).
    Rgh to przeróbka czipowa pozwalająca na odpalanie gier bez płyt.
    Mam slimkę z rgh, w sygnaturze odnośnik do ogłoszenia.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Jakub Kuś

    Jakub Kuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    A powiedzcie mi czy jak chciałbym grać np. w GTA Online to musze za cos płacic ? bo gdzies słyszałem ze zeby grac na multi trzeba miec golda czy cos
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, no i na RGH na XB Live nie pograsz..
     
  11. Jakub Kuś

    Jakub Kuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    A gdzies czytałem o jakiejs przerobionej wersji xbox live - LiNK ktoś cos wie więcej na ten temat ? czy da sie na tym grac w gta onlien
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie da sie. Na LINK'u przy rgh działają tylko gry, które mają opcję SYSTEM LINK - wygoogluj sobie jakie :)
    Link za to jest za free.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  13. Jakub Kuś

    Jakub Kuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    A powiedzcie mi czy któraś z tych ofert jest warta uwagi (nie wiem czym sie kierowac przy wyborze konsoli) jesli sa warte to ktora byscie z tych 3 polecili ?
    1
    2
    3
     
  14. Jakub Kuś

    Jakub Kuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    Kizio radzi kupic konsole z RGH żeby nie bawic sie w nagrywanie płyt, wytłumaczcie mi czy mozna w jakis sposób grac w pobrane gry z ******** bez posiadania rgh ( nagrywanie płyt ) ?
    i czy jesli sie da nagrywając płyty(moze usb) to czy grozi za to ban ?
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Można, musisz mieć LT3.0 w napędzie i nagrać płytę.
    Na LT3.0 można grać na XBL, małe prawdopodobieństwo bana :)

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  16. Jakub Kuś

    Jakub Kuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    A co zrobic zeby miec LT 3.0 w napędzie i to ma być naped xboxa czy pc ? i czy mając juz to lt 3.0 moge pobrac dowolny ******* czy musi byc jakoś specjalnie opisany ze ma np. lt 3.0 czy jak sciagne torenta w ktorym nie bd tego napisu to tez to bd działało ?
     
  17. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Musisz wgrać do napędu xboxa (LT to FW, które pozwala xboxowi odtwarzać kopie), najlepiej daj to żeby Ci w serwisie zrobili jeśli już, bo widze że kompletnym laikiem jesteś.
    Pobierasz gre na xbox360, obraz .iso, puszczasz przez abgx360 i wypalasz płyte, poradniki na forum

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  18. MrocznyImperator

    MrocznyImperator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gostyń
    Chłopaki, najpierw poczytajcie forum, bo tyle tego tu jest, że znajdziecie wszystko, tym bardziej takie podstawowe pytania, bez zbędnego pier*olenia i śmiecenia :p

    Kura pazurem nastukała i z gównianego ST26i napisała :>
     
  19. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Egzakli .... Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum