1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno X360 Aracade Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cyga, Luty 18, 2010.

  1. Cyga

    Cyga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak w temacie, przymierzam się do kupna Arcade Jasper, tylko nie wiem jak rozpoznać jaspera a z tego co wyczytałem, to jest najlepszy, konsole chcę kupić nową w sklepie, i chce wiedzieć coś o tym jasperze, żeby nie kupić falcoma. Z góry dzięki
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    prosisz sprzedawce zeby Ci powiedzial co z tyłu konsoli ma napisane po lewej stronie obok 12V, jezeli masz 14.2 to Falcon, jesli 12.1A to jasper. I tutaj uwaga do kupujących, pytajcie o to ZAWSZE, ostatnio oglądałem duzo aukcji na allegro bo sam kupowalem x'a i wiele osob pisalo JASPER a byly FALCONY a nawet starsze...
     
  4. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
  5. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na pudełku powinna być data produkcji, gdzieś na forum jest to pokazane jak rozpoznać jaspera po pudle. Jak będzie data produkcji 2009<... to będzie to jasper.
     
  6. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ewentualnie jesli kupujesz arcade to mozesz zapytac czy do konsoli dodawana jest karta pamieci czy konsola ma juz wbudowana pamiec a najlepiej jakbys mogl otworzyc karton i sprawdzic moc zasilacza 150W to na pewno Jasper 175 Falcon 203 W - Xenos
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    W takich sklepach typu super market nie kupisz starszego Xboxa bo w produkcji tylko są Jasper a na allegro to można się naciąć bo teraz się zwaliło dużo falconów ludzie się pozbywają tej wersji wiadomo z jakiego powodu.
     
  8. Grisza

    Grisza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Też ostatnio kupowałem arcade jaspera, jakies 3 dni temu.
    Ja kupiłem zestaw z Pure, Lego Batman i Banjo Kazooie za 750 zeta z przesylka, zasilacz 150w do tego 12,1A wiec jasper.
    Po kilku h grania tylko z tulu jest minimalnie cieply.
    Paczka szla Upsem 1 dzien, polecam ten sklep, ja nie zaluje jak chcesz dam ci nazwe sklepu na Pw
    Pozdrawiam
     
  9. qba505

    qba505 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    za przerobioną tyle zapłaciłes ? 750zł to troche dużo... ja sam mam do sprzedania nowego jasper nie tkniętego z pudełka i jakoś go nie mogę sprzedać od kilku dni na allegro zalega
     
  10. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przerobiony droższy bo tańszy w eksploatacji ;) a w nowych Jasperach trzeba ścieżki ciąć dlatego nikt tego nie chce :whistle:

    Dobra rada na owada, chcesz grać na oryginałach kup PS3 a się nie zawiedziesz, wiem bo mam X'a :DD
     
  11. Cyga

    Cyga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko, że PS3 nie kosztuje tylko co aracade, dlatego kupuje x arcade, a co sie dzieje z xboxem na orginałch? kolega ma i nic mu sie nie dzieje


    qba505 Ile chcesz za x? był bym zainteresowany kupnem jeśli naprawdę jest nowy fabrycznie, nie używany, podrzuć linka do aukcji na allegro jeśli jest
     
  12. qba505

    qba505 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodziło koledze o to, że jeszcze nie wpadli na sensowny pomysł piracenia na PS3, gry są na nośnikach BluRay które kosztuję x razy tyle co DL'ki a i nagrywarki też nie są najtańsze póki co...

    @Cyga chcesz kupić xboxa na allegro czy gdzieś na miejscu i siebie w okolicy ? ja mam jaspera nowego nie tkniętego jak coś to pisz PW
     
  13. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Posłuchaj Grisza , czy to nie taki?:Konsola XBOX 360 Arcade + 3 GRY - SKLEP WA-WA (903139637) - Aukcje internetowe Allegro
     
  14. Cyga

    Cyga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat można zamknąć, już wszystko wiem, dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum