1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kupno x360 z rgh i lt 3.0

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez zuraw1989, Lipiec 25, 2012.

  1. zuraw1989

    zuraw1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    siemka chce kupic te oto konsole XBOX 360 + 20GB + RGH + 3.0 SUPER ZESTAW (2515153849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mam kilka pytan odnosnie konsoli z rgh i lt 3.0

    1.jesli konsola posiada 3.0 i rgh to mogę korzystac raz z tego i tego czy jak to jest wiem ze z rgh nie musze miec plytek do gry ani liteona ihas zeby z twardego grac

    2. czy jak mam rgh to musze to aktualizowac co jakis czas czy poprostu starczy miec to wgrane i juz tylko sie cieszyc konsolą .

    3.pisze w ogloszeniu ze czas bootowania konsoli wynosi 1-5 sek o co chodzi ??, oraz także wysyla na miala dane do aktualizacji mianowicie czego ??

    4.jak odpalac gry na rgh po prostu pobieram i z pena lub twardego iso odpalam czy cos innego ??

    5.czy zeby grac z rgh to musze miec freestyle dasha ?? czy starczy miec wgrane rgh ??

    6.jak odpalac tego xa bo na filmikach widzialem ze najpierw ktos go odpalal poczekal az wyskoczy ekran ladowania (znaczek x na ekranie) i wylanczal i zalaczyl na nowo o co chodzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1. Mając rgh gry odpalasz z hdd lub pena, dodatkowo jeżeli masz w napędzie lt 3.0 możesz odpalać kopie gier nagrane na płytach.
    2. Na chwilę obecną nic nie będziesz musiał aktualizować, ale w przyszłości pewnie trzeba będzie zaktualizować freebota do nowszej wersji.
    3. To czas włączania się konsoli czyli będzie się odpalała w 1-5sek jeżeli tak napisał. Na maila dostaniesz zgrany nand i cpukey potrzebne to jest do aktualizacji freebota.
    4. Gry konwertujesz z iso go god lub xex, potem wgrywasz i odpalasz je z hdd lub pena.
    5. Nie trzeba mieć fsd ale warto sobie wgrać.
    6. Konsolę odpala się jak każdą inną.
     
    1 osoba to lubi.
  4. zuraw1989

    zuraw1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tel dzieki ci bardzo za pomoc ;) mam jeszcze jedne pytanie jak skopiuje gre to podłanczam penka i odpalam gre z biblioteki gier ?? czy jak widzialem na filmiku jak gosciu wchodzil na biblioteke gier i jakis program xex czy jakos tak odpalal go i wyskoczyly mu gry nie posiadal Fsd
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie jak skopiujesz grę na pendrive nie wykryje ci nic. Grę musiałbyś mieć na dysku/zew nośniku usb sformatowanym pod xbox 360(do 16gb limit) konsoli w formie god. Gry odpalasz z FSD i tego się trzymajmy
     
Wczytywanie...

Poleć forum