1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno X360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Cypisek2, Maj 30, 2008.

  1. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm, może to nie zabrzmi oryginalnie, ale zamierzam stać się posiadaczem Xbox'a 360. Z racji, że moje środki finansowe są bardzo ograniczone, przyglądam się do za kupna wersji Arcade, a na oryginałach nie mam zamiaru grać. Czy Arcade ze swoim napędem od Benq to dobry wybór dla osoby chcącej "działać" na piratach ? Czy problem z "teksturami" występuje tylko w Grand Theft Auto IV ? Czy dokupienie dysku wyeliminuje ten problem ? Jak jest z trwałością dysków, warto kupować używane ? A może jest jakaś inna tania alternatywa zakupu nowego X360 (w co wątpię) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Kupno X360

    Jeżeli chcesz kupić konsole do przeróbki to się spiesz, bo M$ wprowadził nowy napęd LiteON i on jest teoretycznie nie do przerobienia, więc kupuj teraz starszą wersję puki jeszcze są, a tekstury tylko w GTA IV dysk powinien wyeliminować ten błąd.

    PS. LiteON można przerobić ale koszt przeróbki to 250zł Chip NME V2 i około 50zł za założenie :) Więc mało osób się skusi na przeróbkę :p
     
  4. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kupno X360

    A żeby było śmieszniej ten nowy LiteOn jest w każdej wersji X'a ?
     
  5. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kupno X360

    A ile jeszcze mogą byc "starsze wersje" w sprzedazy (oczywiscie orientacyjnie) ?
     
  7. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Kupno X360

    Jeszcze jest ich trochę, ale się pośpiesz bo na pewno znikną szybko :D
     
  8. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Kupno X360

    Kup xa i od razu GTA IV orginalne. Nagraj się, przejdź i sprzedaj z niewielką przecież stratą :) Później flash.
     
  9. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Kupno X360

    btw. by miec pewnosc ze konsola jest "przerabialna" to kup najlepiej juz zflashowana na allegro
     
  10. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kupno X360

    A jak jest z używanymi dyskami do konsoli ? "Po przejściach" czy nowe brać ?
     
  11. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kupno X360

    Iksboks.eu - Juchy tam sprzedaje ARCADE przerobione czyli na pewno z BENQ.
    Dysk można kupić używany i nowy. A zależy jakie "przejścia" masz na myśli ?
     
  12. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Kupno X360

    Bierz nówkę, używane często są kombinowane, wiem z własnego doświadczenia kupiłem kiedyś dysk do kompa używka na początku było OK ale po dłuższym działaniu strasznie się grzał, okazało się że panu ten dysk kiedyś upadł i dlatego go tak tanio sprzedał... a dalej już domyśl się co było :mad:
     
  13. Cypisek2

    Cypisek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kupno X360

    A "testował" ktoś relasa GTA IV od Unknown na Arcade ?
     
  14. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Kupno X360

    U mnie troche lepiej ,ale przyczyna moze byc plytka bo ICON'a nagralem na Philips'ie ,a Unkown'a na Verbatce
     
  15. waco7

    waco7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kupno X360

    Niechce tu robic offtopa ale kiedy maja wprowadzic nowy naped? bo x zamierzam dopiero kupic w sierpniu wiec zdarze jeszcze "zalapac" sie na stare x360? :-\
     
  16. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Kupno X360

    Już są nowe napędy, musisz się spieszyć i teraz kupić :p
     
  17. waco7

    waco7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kupno X360

    no to fajnie chyba x360 pozostanie moim marzeniem . :-\
     
  18. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Kupno X360

    Od czego jest allegro :)
     
  19. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Kupno X360

    Kup nowke przeflashowana na allegro i po problemie. Albo tu-> vega.shop.pl mozesz kupic Arcade/Premium/Elite z Benq juz z flashem.
     
  20. auron123

    auron123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
  21. waco7

    waco7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kupno X360

    no tak ale co mi to daje jesli i tak niemam na dzien dzisiejszy niemam money? a bede mial kase dopiero w polowie lipca wiec klapa.a jesli juz jest wprowadzony nowy naped to x360 ze starym napedem nawet na allegro niebedzie. :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum