1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 19KaMiLlO20, Listopad 20, 2010.

  1. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam postanowilem kupić sobie na swieta konsole Xbox360. Troche poogladalem tematow na ten temat i mam kilka pytan. Niestety nie stac mnie na zakup nowych gier wiec chcialbym kupic przerobiony...(wiem ze zostane zbanowany na gre przez siec). I tutaj mam pytanie co do przerobki . Jak przerobie Xbox to bede nagrywac gry na plytke i wtedy chyba nie jest mi potrzebny Xbox premium z dyskiem tylko arcade ? Bo dysk chyba nie bedzie mi do niczego potrzebny ? Wiec jaka w moim przypadku kupic kosnole jesli chce przerobic Arcade czy inna werjse ? I kupowac konsole od jakiego roku bo wiem ze starsze sa bardzo awaryjne.

    Prosze o zrozumialosc ale jestem w tych sprawach ciemny i prosze o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pieczq

    pieczq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    konsolę 2008+ żeby miała zasilasz 175watt a jeszcze lepiej jak ma zasilacz 150w to jest jasper jeszcze mniej awaryjna.Dysk nie jest potrzebny do przeróbki tylko do nagrywania na niego gier, ale bez tego sie obejdzie jak nie masz kasy.Ja nie mam dysku i nie narzekam.

    pozdro
     
  4. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha czyli mam do wyboru albo nagrywanie na plyty albo na dysk ?
     
  5. pieczq

    pieczq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak, tylko jak nagrasz na dysk to potrzebujesz gry na płycie żeby wystartować :)
     
  6. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli bez sensu dysk , bo i tak potrzebuje dysk. Kupie ta wersje jasper i tu mam pytanie jaka przerobka zeby pograc w stare i nowe gry ?
     
  7. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    iXtreme LT 1.1

    a najlepiej sie wstrzymac i poczekac do iXtreme LT+ poniewaz najnowsze tytuly posiadaja juz zabezpieczenia AP2.5 a wczesniej wymieniona przerobka ma omijac to zabezpieczenie :)
     
  8. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    a dysk sie przydaje bo wtedy ci naped nie chodzi i go nie meczysz bo gre masz poprostu zainstalowana na ten dysk
     
  9. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Możesz wymienić parę tytułów które mają te zabezpieczenia?
     
  10. iNeedMoney

    iNeedMoney Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadzam sie z mattq. Nie męczysz tak mocno napędu jak masz gry na dysku. Ja mam wszystkie swoje gry zapisane na twardym.
    Na twoim miejscu jak bym chcial sie cieszyc długą rzywotnoscia konsoli to bym kupił 20 gb .

    pzd
     
  11. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiedy ten nowy iXtreme LT wychodzi ?
     
  12. putonewry

    putonewry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zachęcałbym zakup na ebay jest duży wybór, korzystne ceny i dwa lata gwarancji
     
  13. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    ile kasy masz na tego ix-a??
     
  14. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    poszukaj na allegro wersji arcade (nowki) mysle ze do 600zl kupisz + ok 50-80zl przerobka i dozbierasz ewentualnie z 100zl na jakis dysk 60+GB i bd dobrze
     
  16. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ;) mozecie kogos polecic dobrego do przerobki
     
  17. kubax230

    kubax230 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko pamiętaj że jeżeli będziesz ciągle grał tylko na stacji dysków to może Ci się zużyć... Najlepszym rozwiązaniem będzie Arcade JASPER z dyskiem.
     
  18. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  19. MrGeneral

    MrGeneral Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze można dodać że jak gra jest zainstalowana na dysku to jest w lepsza jakość i sprawniej działa :).
     
  20. lot93

    lot93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. 19KaMiLlO20

    19KaMiLlO20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    troche sie rozejrzalem po sklepach to w cenie 700 zł kupie Xbox 360 Slim , wiec nie lepiej kupic ta wersje niz Arcade ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum