1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kalahari25, Listopad 28, 2011.

  1. kalahari25

    kalahari25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Sprawdz jaki rok produkcji ma konsola jak przed 2009 to ja bym jej nie brał
     
  4. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    konsolka jest biała działać działa jest to falcon bo arcade jest po reblingu dlatego tak tanio pożyje 3miechy potem rrod nie warto i niema padów i okablowania
     
  5. kalahari25

    kalahari25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A od czego zależy ten rrod i dlaczego on się pojawia ?
     
  6. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aker skad pomysl ze jak konsola biala to falcon??? ,, jaspery tez sa biale:p
     
  7. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kalahari nigdy nie bierz konsoli starzszej niz 2009 i tyle..a jak chcesz cos wiedziec o rrod to poczytaj na forum ,, bierz jaspera albo nowsze modele.. starsze moga sie grzac
     
  8. kalahari25

    kalahari25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak bym np grał krótko , i często wyłączał go żeby ochłonął to ten rrod też może sie pojawić ??
     
  9. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie masz kasy to kup se PS2 w dobrym stanie i bedziesz gral na piratach zamiast kupowac najtanszego xboxa ktory padnie CI po kilku miechach.


    Nie masz kasy to sie nie łap za cos na co CIe nie stac tylko pozbieraj i pozniej kupuj ... dobrego fata jaspera aby kupic to trzeba miec okolo 500zl (za 230 to pegazusa mozna kupic :p)
     
  10. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kalahari ale nudzisz.. pamietaj zepazerny traci 2 razy...poczytaj o rrodzie to ci sie odniechce kupowac taniego shitu...
     
  11. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    pojawić się może zawsze ... ale też możesz grać często i przez długie lata i nie zobaczyć RRODa. Nie ma reguły - bierz używanego, niedrogiego "białasa", nie SLIMa, najlepiej nie przerabianego nigdy. W razie czego wymienisz sobie optykę od lasera jak nie będzie za dobrze czytał płyt.
     
  12. kalahari25

    kalahari25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki wielki za rady .
     
  13. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dozbieraj do 400-500zl i kup jaspera - bedziesz mial pewnosc i se troche pograsz a za 200-250zl to ryzyk fizyk
     
  14. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie bierz starszego niz jaspera... 2 falcony mi padly po roko a jasper smiga juz ponad 2 lata
     
  15. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko jasper teraz chociażby ze względu na to że falcony są stare a wszystko ma swoją żywotność
     
  16. KLAIN

    KLAIN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zamość (okolice)
    moim zdaniem nie warto kupowac konsoli bez okablowanie, po doliczeniu okablowania i pada wychodzi najczesciej ze jest drozsza niz ta co ma wszystko w zestawie. jesli w tej chwili mozna kupic slima nowego za 600 to ile mozna dac za niepewna stara konsole? moim zdaniem niewiele.
     
  17. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Do tego jeszcze szukanie pozostałych części zestawu czyli zasilacza itp gra nie warta świeczki
     
  18. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Ostatnio kupiłem elite jasper z całym okablowaniem i 2 padami na allegro za 450 zł więc poszukaj dobrze a może znajdziesz ciekawą oferte.
     
Wczytywanie...

Poleć forum