1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xboxa 360 Arcade ~300 zł

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mysciak, Styczeń 1, 2012.

  1. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Chciałbym się dopytać o nurtujące mnie pytania. Otóż
    Chciałbym kupić taniego Xboxa i znalazłem coś XBOX`360 ARCADE NEW DASHBOARD`LT2.0 TANIO 289`PLN (2016419747) - Aukcje internetowe Allegro. Jest to sama konsola a więc musiałbym dokupić tylko pada, zasilacz i kabel VGA ew. pendrive'a jako dysk i będzie normalnie chodzić ?
    I czy warto ją kupować ? NIe będzie żadnych problemów z jej używaniem ?
    Pisze, że konsola ma poprawiony układ chłodzenia. Nie będzie kłopotów z przegrzewaniem i jest to jasper tak ?
    Pisze, że konsola ma przeróbkę LT 2.0 czyli będą mi chodzić wszystkie najnowsze "kopie zapasowe" ?

    Ogólnie myślicie iż to dobra inwestycja ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    na 99% to nie jest Jasper,
     
  4. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jest falcon a co do problemów to prawdopodobnie miała rrod
     
  5. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale to warto kupić ? Duże prawdopodobieństwo, że znowu coś się zepsuje ?
     
  6. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Raczej mogły mieć rrody, koleś sprzedaje 4 sztuki.
     
  7. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie kupuj jak będziesz miał szczęscie to pochodził by z pół roku
     
  8. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    To zależy czego oczekujesz
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz wszystko dokupić to Cię wyjdzie z 450zl całość a za tyle jak dobrze poszukać wymieszać jasper arcade z pewnego źródła.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  10. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
    Ja pisałem do sprzedawcy i dostałem odpowiedź, ze te konsole z 2006 r. są... A za te z hdmi trzeba 320 płacić !
     
  11. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    Poradze ci, że przeszukaj ogłoszenia lokalne i kupuj z pierwszej reki.. z jakiego województwa jesteś?
     
  12. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  13. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
    1. Spytaj sprzedawcy jaka data produkcji.
    2.Odradzam, bo to stary falcon, a może nawet zephyr.
    3.Wersja bez HDMI-Padnie po tygodniu.
     
  14. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pierwsza konsola to ostatnie wydanie falcona i jak chcesz go kupić to bierzesz go na serwis żeby wyczyścili konsole i wymienili pastę termo przewodzącą i powinien działać
     
  16. Mysciak

    Mysciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A takie ostatnie pytanie czy teraz każdą slimkę da się przerobić, nawet tą nową ?
     
  17. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Najnowszych da się przerobić tylko napęd ale to droga zabawa.
     
  18. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    najlepoeij kupić do przerobienia ARCADE na jasperze, ale to dość spory wydatek. ja ostatnio bez dysku sprzedalem za 65o PLN.
    Teraz posiadam slimka, ale miło wspominam ARCADE, co prawda nie przerabiałem, ani jednej, ani drugiej
     
  19. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
  20. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie kupuj nie oplaca sie on ci sie zepsuje zaraz wywali rrod i lipa
     
  21. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oj nie bylbym taki pewny czy wersja bez hdmi padnie po tygodniu ja mam xenona albo opusa nie wiem ale w kazdym badz razie nei ma HDMI i smiga mi juz prawie rok :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum