1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xbox'a 360 ( FAQ mi nie pomógł )

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pTR, Marzec 16, 2011.

  1. pTR

    pTR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemano wszystkim ( pierwszy post ;D ), gdzieś w czerwcu kupuję Xbox'a 360 Slim 4GB i mam co do tego kilka pytań:

    1. Czy po dokupieniu zwykłego dysku 250GB 2.5" ( nie tego od MS ) nie będzie problemu z włożeniem go do Xbox'a ? I czy nie będzie problemu np. z banem itd. ? Jakoś nie widzi mi się kupowanie dysku od MS...
    2. Czy po podłączeniu Xbox'a kablem AV > VGA ( jedyne wejście w monitorze ) będzie można ustawić 720p ? Czy jakość obrazu nie będzie lipna ?
    3. Jakich słuchawek potrzebuję, żeby gadać na Xbox Live i słyszeć dźwięki z gier w tym samym czasie ? Wystarczą zwykłe słuchawki USB z mikrofonem ?
    Z góry dzięki za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    1. Musi to być chyba jakiś WD
    2. Na kablu VGA osiągniesz nawet 1080p
    3. Zwykłe słuchawki z mikrofonem + przejściówka albo Headset od MS
     
  4. pTR

    pTR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam headset od MS ? Słyszałem, że to działa tylko i wyłącznie na XBL na czacie głosowym i nie da się przez niego słuchać dzwięków z gry. Jakiego rodzaju miałaby to być przejściówka ?
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Samym headsetem słyszysz czat głosowy.. a żeby miec dźwięk na kablu vga potrzebujesz przejściówki mini jack czy coś takiego..
     
  6. pTR

    pTR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie wiem dokładnie jakiej potrzebuję, a z tym dyskiem twardym nie będzie problemów ze strony MS ?
     
  7. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    z kabla vga nie wydobędziesz dzwięku
     
  8. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    nie wiem co i jak z tym dyskiem ale chyba tylko M$ no chyba że jest jakaś przejściówka..

    Adapter gniazdo JACK 3,5mm stereo - 2x gniazdo RCA - to jest na dźwięk.. z jednej strony chinche od kabla a z drugiej od głosnika
     
  9. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wydobędzie ale będzie potrzebna przejściówka mini jack-chinch

    @edit

    ale się wryłeś :)
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    wydobędzie poprzez tą przejściówke

    @edit

    Heh ty też ;)
     
  11. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  12. pTR

    pTR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprzedaje identyczny kabel za 15 zł z przesyłką ;P Jakość obrazu dokładnie taka jakiej można oczekiwać od wejścia vga ( idealna ) a do dźwięku masz wyjście optyczne oraz 2 x rca. Nic więcej nie potrzeba. Z 2rca można po przejściówkach dojść do każdego wejścia
     
  14. pTR

    pTR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli przez allegro, to odpada...
     
  15. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  16. pTR

    pTR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ta przejściówka jest tą, o którą wam chodzi ? Bo mam zamiar kupić kabel "AV > VGA + 2 RCA".

    PRZEJŚCIÓWKA
     
  17. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  18. pTR

    pTR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki Wam za pomoc ;D
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Bartosz Brzeziński
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    554
  2. TRV13E
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    440
  3. deloppl
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    242
  4. crp1
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    215
  5. Patrikus15
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    218

Poleć forum