1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xbox'a 360. Który zestaw wybrać ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VipKuzKo64, Luty 17, 2011.

  1. VipKuzKo64

    VipKuzKo64 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Witajcie,

    Więc przymierzam sie do kupna Xbox'a 360 slim - Nowitukiego. Znalazłem ciekawą oferte w sklepie Rtv Euro Agd i nie moge się zdecydować. Koszt do 1500 zł. Dysk chce 250 Gb, oprocz tego jeszcze dokupie jedną gre, kabel HDMI i akumulatorek do ładowania pada. Łącząc to wszystko wyjdzie około 1500 zł. Lecz problem w tym, że mam dwie oferty zestawów konsoli i nie wiem którą wybrać (ta sama cena) różnica jest tylko w zestawie gier. Otóż :

    1. zestaw: Xbox 360 250Gb Slim + Gra Fable 3 (edycja limitowana)
    2. zestaw: Xbox 360 250Gb Slim + Gra Alan Wake, Gra Forza MotoSport 3 + Xbox Live Gold 3 miesiące.

    Co wybrać ? Cena ta sama 1149 zł oba zestawy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    To zależy jedynie od Ciebie. Jeżeli lubisz Fable, to wiesz na co się zdecydować, ale druga propozycja jest wg mnie lepsza, dwie dobre gierki (polecam Forze :D) a do tego darmowe 3 miesiące golda ;)
     
  4. VipKuzKo64

    VipKuzKo64 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    No właściwie tak, ale za grami typu 'race' nie przepadam. A to Alan Wake jakoś mnie nie kusi. Znowu Fable 3 ma nie za ciekawe recenzje. Możecie mi krótko zrecenzować gre Alan Wake ?

    Edit: Jedyne co mnie przyciaga do 2 zestawu to te 3 miesiace Gold'a bo mam zamiar kupic genialna gierke na MultiPlayer - BulleStorm.
     
  5. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Zdecydowanie opcja nr 2 :)

    Wg mnie lepsze gry no i dodatkowe 3 miechy X Live (razem 6 mies.)
     
  6. VipKuzKo64

    VipKuzKo64 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    A przy okazji zapytam, jeśli mam internet przez modem do komputera i wtyczka standardowa, to bd mógł go podłaczyć do Xbox'a mojego przyszłego ?
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dwójeczka. Dostajesz dwie gry. Forze możesz sprzedać, lub wymienić na jakąś inną gierke. :)
     
  8. babcia99

    babcia99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja Ci radzę zmienić sprzęt, bo taki zestaw widziałem w Tesco za 1089zł. Za tę różnicę kupisz dobry kabel hdmi. Odradzał bym też kupno akumulatorka, zamiast tego kup zestaw 4 zwykłych akumulatorów + ładowarka. Wyjdzie taniej i będziesz miał 2 baterie na zapas.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dobry kabel HDMI kosztuje na allegro 5-10zł...

    Polecam zestaw 2 gdyż są bardziej interesujące gierki - Fable 3 jest bardzo marne


    @Topic - nie kupuj kabla HDMI droższego niż 15zł bo i tak w porównaniu do kabla za 100zł nie ma różnicy bo sygnał jest cyfrowy... http://allegro.pl/super-kabel-hdmi-1-3b-2m-flat-okazja-i1447248477.html

    Generalnie polecam ŁADOWARKA SANYO MQN04 +4x ENELOOP 2000 mAh NOWOSC (1451368445) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy takie akumulatorki
     
  10. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Ja osobiście wziął bym z Fable 3 dlatego bo jestem fanem tej gry, ale zdecydowanie bardziej opłaca się 2. zestaw :D
     
  11. Micky78

    Micky78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bierz opcję drugą - gorąco polecam :)
     
  12. pobier

    pobier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Opcja 2, bez namysłu. Gy zawszy możesz sprzedać i kupić nowe. A 6 miesięcy live golda to kawał czasu grania, tym bardziej w fps`a typu Bulletstorm.
     
  13. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    opcja druga jest lepsza wg mnie
     
  14. VipKuzKo64

    VipKuzKo64 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Tak więc wybiore zestaw 2 1149 zł + gierke BulleStorm za 199 zł + kabel HDMI za 35 zł + Ładowarka i akumulatorki 40 zł = 1423 zł . i do tego router za 80 zł (jak sądze przyda mi się) ^^ To byłbu dobry zestaw, czy coś zmienić ?

    A i od razu mówię, że wszelki sprzęt mam zamiar zakupić w EURO RTV AGD. Bo mam dosyć Blisko i mam gwarancje dobrego zakupu (już pare razy kupywałem u nich)
     
  15. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Hmm, no myślę że dobry zakup, też gdybym miał kasę to wybrałbym 2 opcje, bo w miare tanio i jeszcze dysk 250gb, ahh
     
  16. VipKuzKo64

    VipKuzKo64 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    A i jedno pytanie. Czy jeśli podłącze bezpośrednio z mojego Modemu wtyczke do Xbox'a to automatycznie bd innej ip ? Tzn. bo z moim internetem jest tak, że gdybym chciał podłączyć internet do innego kompa musze zadzwonić do ludzi od internetu i podac im nowe ip. Jeśli podłącze internet do Xbox'a to zmieni się ip ? bd musiał go od nowa podawać ? czy router rozwiąże ten kłopot ?
     
  17. Asiek

    Asiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    opcja 2: zawsze mozesz sprzedac jedna :p
     
  18. VerVeron

    VerVeron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2 opcja :) ponieważ jak chcesz kupić BulleStorm to te darmowe konto Gold przyda sie w 100% :d
     
  19. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A przypadkiem nie chodzi tutaj o podanie adresu MAC ?
     
  20. VipKuzKo64

    VipKuzKo64 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Yy no możliwe, że tak ale nie znam się na tym. Więc musialbym zmieniąc i podawać ten adres MAC ? Router by to rozwiązał ?
     
  21. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Internet masz w bloku jakimś ? Z kablówki ? Tak wnioskuję skoro musisz podawać adresy MAC, gdy chcesz dodać sprzęt i musisz to podawać.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Bartosz Brzeziński
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    555
  2. TRV13E
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    440
  3. deloppl
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    242
  4. crp1
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    215
  5. Patrikus15
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    219

Poleć forum