1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SonBartek, Wrzesień 16, 2011.

  1. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elo! Kupuje Xboxa na allegro i chce was zapytać który byłby najlepszy.

    XBOX 360 JASPER LT + 20GB + 2 BEZPRZEWODOWE PADY (1821267342) - Aukcje internetowe Allegro
    KONSOLA XBOX 360 ARCADE GWARANCJA UFOGAMES SZCZECI (1825215679) - Aukcje internetowe Allegro
    XBOX 360 PREMIUM 20 GB PRZEROBIONA IDEAŁ NAJTANIEJ (1823699787) - Aukcje internetowe Allegro
    KONSOLA XBOX 360 - 20 GB TWARDY - LT+ - OD RĘKI (1811441854) - Aukcje internetowe Allegro

    Na których będzie można grać w gry 2011/2012? (Szczególnie FIFA)
    Jeżeli widzieliście na allegro lepszy zestaw a mniej więcej w tej samej cenie to podajcie link.
    Najbardziej interesuje mnie 1 link, lecz sprzedawca ma mało sprzedanych żeczy, chociaż sprzedał już ps3 i dostał pozytyw. Proszę o odpowiedź.
    Z góry THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukanio913@wp.pl

    lukanio913@wp.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białaczów
    pierwsza ma kłopoty z laserem!!
    druga nie wiadomo jaka wersja może stary xenon!!
    trzecia to też prawdopodobnie stary xenon!!
    czwarta to napewno stary xenon!!

    Żadnej z nich nie kupuj!! przynajmniej ja bym nie brał!!

    http://allegro.pl/xbox-360-arcade-gry-gta-iv-lego-batman-pure-i1822016189.html
    ja bym proponował tego jaspera i masz jeszcze kilka gier na początek

    p.s to nie moja aukcja!!
     
  4. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pamiętaj żeby brać Xbox 360 w wersji Jasper i najlepiej bierz z jakimś dyskiem minimum 60gb lepiej dopłacić i ściągać demówki bądź patche na dysk a nie pendrivami się męczyć. Jak chcesz przerobioną konsolę to najlepiej w mieście u siebie przerób zanieś tam gdzie przerabiają i tyle.
     
  5. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra ale u mnie w miescie nie ma miejsca do przerabiania konsol. Dajcei mi jakis link z przerobioną, nie drogą, dobrą konsolą
     
  6. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up
    Podaj maksymalną kwotę jaką możesz wydać wliczając koszty wysyłki i coś znajdziemy.
     
  7. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    600 zł max
    no może jeszcze z 2-3 dychy by sie znalazlo
     
  8. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    THX zastanowie się nad tym.
    A znalazłbyś mozę cośw tej samej cenie ale z 2 padami? albo 1 pad tylko zę taniej
     
  10. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To daje radę ale nie ma dysku więc męczył byś napęd cały czas chyba że pendrive płytka na rozruch ale to za dużo pierdzielenia. Więc się zastanów
     
  12. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra thx przydatne leci dla cb. a ja sie zastanowie ;p

    a i czy da sie grac na tym xboxie na live? (tym z dyskiem) na grach pobieranych? Jak tak to gdy dostanei sie bana to w tedy tylko nie mozna na live grac czy co?
     
  13. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Da się na livie grać trzeba mieć najnowszą przeróbkę i jak pobierasz gre to pat****esz ją pod neta w programie abgx 360 tylko na jesieni wychodzi nowy dash i będzie nowa przeróbka więc albo kupisz teraz xboxa przerobionego i jak wyjdzie nowa przeróbka to wyślesz komuś z allegro kto przerabiać będzie 2,0 albo czekasz do jesieni na nowy LT i bierzesz tego i masz troche spokoju do następnego dasha i szukaj sobie konsoli nawet z dyskiem 20gb (najlepiej 60). I jak ktoś Ci będzie kiedyś przerabiał to poproś o klucz bo samemu można wtedy przerabiać w domu to jest klucz postaci xxxx-xxxxx-xxxx-xxxxx

    Aha i nie ma sprawdzonego sposobu na dostanie bana. Jak będzie fala banów to i tak prawdopodobnie wykryją, te patche są po to żeby od razu nie dostać flagi czyli oznaczenia. Jak dostaniesz flage to jesteś jak żołnierz na muszce snajpera.
     
  14. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakby kupić nie przerobionego Xboxa i samemu oprogramowanie wgrać i to coś na cd-rom? Da się to w domu bez sprzętu zrobić? Mój brat jest elektrykiem więc możę coś by dał radę. Tylko powiedz czy dało by radę, ile bawienia się, jaki cd-rom ma być w konsoli i jakies linki do intrukcji

    Ok to ogarnąłem już.
     
  15. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i po co ten 2.0? Czy bez tego nie będę mógł grać np. w Fife 13 jak wyjdzie czy co

    Oj sory zapomniałem o edytuj ;/
     
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    LT 2.0 to soft do napędu zmodyfikowany tak aby odpalać na nim kopie zapasowe gier wypalane na płytach.
     
  17. SonBartek

    SonBartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak bym kupił teraz xboxa z 1.91 to bym musiał później wysyłać żeby mi na 2.0 zrobili? Czy da się to jakoś w domu.
    A ten 2.0 to do grania na live i zeby móc z płyty na piratach grać tak? A jak sie z dysku gra to 2.0 nie trzeba?
     
  18. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    ja mogę tobie swój sprzedać kontrakt gg 24331047
     
  19. szamal1996

    szamal1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak dzięki 2.0 będziesz mógł grac na samych najnowszych piratach i nie tylko oczywiście;p . Na dysk jak grę nagrasz to i tak musisz płytę do napędu wkładać tylko tyle ze napęd odciążasz
     
  20. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokupienie drugiego pada nie jest to duży koszt, możesz kupić sobie przewodowego pada. Ja osobiście wole grać na przewodowym. Z drugiego korzystam tylko i wyłącznie jak gram z kumplami.


    Sorki pomyliłem tematy
     
Wczytywanie...

Poleć forum