1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kupno xboxa (arcade)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lasero, Marzec 7, 2011.

  1. lasero

    lasero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chcę kupić nowego xboxa (arcade) z powodu braku kasy, ponieważ stary core się popsuł i sadze że nie ma sensu jego naprawa .
    A więc proszę o wypowiedzi o Arcade czy się ostro psuje bo mam dosyć napraw
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    w Arcade jasper w 99% wyeliminowano tzw. Rroda
     
  4. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    tak jak poprzednik :) 99% bez awaryjny :) Ja mialem arcade i byl idealny , sprzedałem i z tego co wiem nadal się trzyma :)
     
  5. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    na 100% jasper jest bez rroda . gram na dzień 3h i nic
     
  6. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    polecam arcade ja sam mam wogole gram ogolem po 2 do 4h od 3mies i nic sie nie dzieje
     
  7. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    ja gralem nawet czasami jak mialem wene na moim jasperku do 8h dziennnie i nic, na slimku mi sie tez tak zdarzam pograc jak cos wciagnie
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Kupuj arcade z wersją chłodzenia jasper. Konsola jest bezawaryjna. Sam mam, kilku moich znajomych też i nikt nie narzeka:D
    Konsola posłuży Ci na długi czas jeśli będziesz przestrzegał podstawowych zasad: Odpowiednie umieszczenie konsoli umożliwiające swobodę w przepływię powietrze, nie kładź nic na nią aby nie zatkać dziur od wentylatorów aby jej nie ugotować, nie podłączaj po przyniesieniu z zewnątrz np. od kolegi. Możę wytworzyć się zamróz i konsola pójdzie z dymem. Na pewno wielu powie że to Jasper więc nic mu nie będzie. Ale proszę pamiętać że to tylko urządzenie i zawsze jest możliwość uszkodzenia jej. Tak więc profilaktyka nie zaszkodzi.
    pozdrawiam
     
  9. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    a ja mam arcade jaspera teraz i miałem wczesniej. Ale uwiezcie mi ,ze oberwałem rrodem po moim jasperku .. :| ale pojechał do M$ i jest ok ;)
     
  10. lasero

    lasero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mogę bez obaw kupować Arcade ?
     
  11. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    dlatego piszemy ze w 99%, takie przypadki jak Twoje pszczola zdarzaja sie ale rzadko, trzeba miec pecha albo byc kompletnym debilem aby wylapac rroda w jasperze

    @up
    Arcade to jest nazwa najtanszego modelu bez dysku itp. kupuj jaspera
     
  12. maximus86

    maximus86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie przecież Arcade to jest wersja konsoli (nie ma dysku i innych pierdoł), dlatego pytanie powinno być inne Czy warto kupić XBOXa360 z procesorem Jasper? ;-) z czystym sumieniem można powiedzieć że Jaspera można kupować bo naprawdę jest stabilny i cichy...
    A Arcade można wtedy kupić gdy nie ma się kasy na wersję konsoli z pełnym wyposażeniem ;-)
     
  13. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dokadnie
    Jasper- typ chłodzenia
    Arcade- wersja jeśli chodzi o wyposażenie(posiada kartę pamięci, która na savy wystarczy). To nie znaczy że nie możemy do arcade dokupić dysku i innych pierdół. Ogólnie jeśli masz dysk to jęsli zainstalujesz grę to płytę i tak woła do uruchomienia (oprócz JTAGa).
     
  14. lasero

    lasero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A i jeszcze jedno w xboxach arcade są tylko i wyłącznie jaspery ?
     
  15. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie. Dlatego na allegro trzeba uważać bo niektórzy opisują falcona jako wersja z poprawionym chłodzeniem co jest prawdą(w stosunku do poprzedniczek). Ale jaspera łatwo odróżnić po zasilaniu. Jeśli jest 12.1 to na 100 jasper
     
  16. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    i jesli data produkcji konsoli to 2009 to na 99% jest to jasper, a czy kupisz Jaspera arcade/elite to tylko zalezy od Ciebie i Twoich funduszy.Pamietaj aby to byl jasper
     
  17. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dokładnie jw. Data produkcji też wskazuję na wersję chłodzenia
     
  18. lasero

    lasero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ten falcon ostro awaryjny?
     
  19. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ostro to pojęcie względne ale o wiele bardziej awaryjny niż jasper. Kupując falcona to bardzo duże prawd. na RROD gdyż mają już swoje lata:D
     
  20. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Ja osobiście mam Arcade Jaspera i nie narzekam, nigdy się nie zepsuł, praktycznie nie ma zwiech... ;]
     
  21. lasero

    lasero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha no dzięki będę uważał przy kupnie arcade ;] pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum