1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xboxa i podłączenie neta

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez geforc, Grudzień 4, 2008.

  1. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Witam , po nowym roku mam zamiar kupić xboxa 360 i mam kilka pytań do was ;p

    1.Czy jest szansa , że podłącze neta do konsolki , jeśli mam neta kablowego a nie ma możliwośći , żeby kabel od neta doszedł do konsoli (za krótki jest) , czy jakimś routerem , czy w ogóle xbox akceptuje podłączenia inne niż drogą kablową .
    2.Czy w najbliższym czasie ma wyjść jakaś nowa , lepsza wersja xboxa ?? głownie mi chodzi o to żeby się nie przegrzewała
    3.Jaką wersję polecacie , prawdopodobnie będe miał do 1000zł do wydania , więc chyba premium będzie dobra inwestycją ... aaa i konsoli nie będe przerabiał...
    4.Czy telewizor FULL HD daje jakąś lepsza jakość grafiki w tym xboxie , niż jakbym miał np HD READY ?? czy to tylko formalność ... może jakieś porównanie screenów macie na stronce czy cos ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    2. Ma wyjść Jasper tutaj masz temat o nim.
    3. Jeśli masz do wydania 1000 zł to Premium (60GB) lub Elite (120GB) sam mam ten drugi i jestem z niego zadowolony.
    4. W przypadku X360 to nie ma większego znaczenia bo konsola i tak nie wykorzysta możliwości jakie daje FULL HD. Raczej nie zobaczysz różnic, tak więc HD Ready w zupełności wystarczy ;)
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bierz premiuma 60gb, TV zapodaj HD ready albo FullHD :) I masz HDGaming :D
     
  5. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    mam full hd 32 cale ;p
     
  6. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    a jaka jest różnica między instalowaniem gier na dysk a normalne granie z płyty ?? bo jak nie ma , i nie bede podlaczac do neta ,to po co mi dysk ...
     
  7. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    1. Konsola nie chodzi tak głośno jak z płytą w napędzie
    2. Szybsze loadingi i mniejsze doczytywanie tekstur np: (Gta IV)
     
  8. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    to chyba arcade mi starczy ;p 20gb to 2 gry wejda :>
     
  9. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Eee... przecież już się nie produkuje xboksów z dyskami 20gb od dawna, więc o co ci chodzi? Przecież teraz Premiumki mają 60gb.

    Juz wyszła, Jasper. Nie różni się dużo od Falcona, który był praktycznie bezawaryjny.

    To po cholerę pytasz się jak podłączyć xboksa do neta jak i tak go nie chcesz podłączyć?

    Gdyż?
     
  10. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    juz zdecydowalem ze nie bede podlaczac , po taka cholere , po co mam przerabiac i konsole sobie niszczyc ?? glupota ...
     
  11. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Przecież przerobienie nie niszczy konsoli, więc o co chodzi?

    Gry są drogie, niektóre mają świetny multiplayer. Dlatego powinieneś doprowadzić neta do xboksa.
     
  12. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    podziekuje ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum