1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xboxa i podłączenie neta

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez geforc, Grudzień 4, 2008.

  1. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Witam , po nowym roku mam zamiar kupić xboxa 360 i mam kilka pytań do was ;p

    1.Czy jest szansa , że podłącze neta do konsolki , jeśli mam neta kablowego a nie ma możliwośći , żeby kabel od neta doszedł do konsoli (za krótki jest) , czy jakimś routerem , czy w ogóle xbox akceptuje podłączenia inne niż drogą kablową .
    2.Czy w najbliższym czasie ma wyjść jakaś nowa , lepsza wersja xboxa ?? głownie mi chodzi o to żeby się nie przegrzewała
    3.Jaką wersję polecacie , prawdopodobnie będe miał do 1000zł do wydania , więc chyba premium będzie dobra inwestycją ... aaa i konsoli nie będe przerabiał...
    4.Czy telewizor FULL HD daje jakąś lepsza jakość grafiki w tym xboxie , niż jakbym miał np HD READY ?? czy to tylko formalność ... może jakieś porównanie screenów macie na stronce czy cos ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    2. Ma wyjść Jasper tutaj masz temat o nim.
    3. Jeśli masz do wydania 1000 zł to Premium (60GB) lub Elite (120GB) sam mam ten drugi i jestem z niego zadowolony.
    4. W przypadku X360 to nie ma większego znaczenia bo konsola i tak nie wykorzysta możliwości jakie daje FULL HD. Raczej nie zobaczysz różnic, tak więc HD Ready w zupełności wystarczy ;)
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bierz premiuma 60gb, TV zapodaj HD ready albo FullHD :) I masz HDGaming :D
     
  5. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    mam full hd 32 cale ;p
     
  6. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    a jaka jest różnica między instalowaniem gier na dysk a normalne granie z płyty ?? bo jak nie ma , i nie bede podlaczac do neta ,to po co mi dysk ...
     
  7. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    1. Konsola nie chodzi tak głośno jak z płytą w napędzie
    2. Szybsze loadingi i mniejsze doczytywanie tekstur np: (Gta IV)
     
  8. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    to chyba arcade mi starczy ;p 20gb to 2 gry wejda :>
     
  9. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Eee... przecież już się nie produkuje xboksów z dyskami 20gb od dawna, więc o co ci chodzi? Przecież teraz Premiumki mają 60gb.

    Juz wyszła, Jasper. Nie różni się dużo od Falcona, który był praktycznie bezawaryjny.

    To po cholerę pytasz się jak podłączyć xboksa do neta jak i tak go nie chcesz podłączyć?

    Gdyż?
     
  10. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    juz zdecydowalem ze nie bede podlaczac , po taka cholere , po co mam przerabiac i konsole sobie niszczyc ?? glupota ...
     
  11. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Przecież przerobienie nie niszczy konsoli, więc o co chodzi?

    Gry są drogie, niektóre mają świetny multiplayer. Dlatego powinieneś doprowadzić neta do xboksa.
     
  12. geforc

    geforc Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    podziekuje ...
     

Wczytywanie...

Poleć forum