1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno xboxa z ROD'em

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djhero, Grudzień 11, 2010.

  1. djhero

    djhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka. Jako ze zapomnialem hasla do starego konta i musialem zrobic nowe:) pisze znow w tym dziale. Zastanawiam sie po raz kolejny nad kupnem klocka ale kasy na nowego brak i predko jej nie bedzie wiec myslalem o kupnie boxa z rodem i naprawie takiego zestawu. Ceny sa przystepne ale wiem co z oplacalnoscia. Moj stary xbox zlapal roda 2 miesiace po kupnie a smigal 2 lata (do 2010, pozniej sprzedalem). Co myslicie o takiej inwestycji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Po pierwsze jaki masz fudusz?
    Lepiej poszukaj czegos na aukcjach mysle ze w ok. 450 zl znajdziesz dobra oferte.
     
  4. djhero

    djhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie 450 to duzo za duzo dlatego sie zastanawialem nad sprzetem z czerwonym swiatlem. maks 120 za taka jestem w stanie dac
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale jestes w stanie sam go naprawic? Czy przez serwis?
    Bo jak przez serwis to nawet nie ma sensu o tym myslec.
     
  6. djhero

    djhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przez goscia ktory naprawia za okolo 70zl. u niego robilem pierwsza przerobke i naprawe roda i bylo ok
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale 70zl za co?
    Przyczyny RRODA moga byc rozne, a i ich rodzaje napraw sie roznia m.in cena.
     
  8. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Jeśli będzie to poważniejszy problem, wyjdziesz na minusie. Chyba że złapiesz naprawdę przystępną cenę, za 500 już możesz kupić sprawnego x-klocka.
     
  9. djhero

    djhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ceny sie roznia. Konsola ktora znalazlem ma blad 0001. Wie ktos moze ile moze wynosic naprawa tego? Z tego co wiem to blad z zasilaniem
     
  10. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Z tego co się orientuję to błąd zasilania coś podobnego jak ja miałem, z naprawą różnie. Ja za naprawę błędu 0002 zapłaciłem 20$,
     
  11. djhero

    djhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ogolnie to "Konsola była sprawna z poprawianym dociskiem do procesorów w serwisie, ale wiatraczki były ustawione na 12v. Chciałem to zmniejszyć na coś koło 10v. Przyluowawłem "+" z wiatraczków do jednej z kostek trójnożnych na płycie głównej. Włączyłem konsole. Wiatraczki chodziły cicho, nawet za wolno. Wyświetlił sie na kilka sekund obraz kontrolny xbox, po czym samo zgasło. Gdy ponownie włączyłem konsole to na zasilaczu była czerwona dioda, a na xboxie 3 czerwone diody z błędem 0001"

    Tak opisal aukcje sprzedajacy. Zastanowie sie, na pewno nie kupie nic na szybko bo to zawsze zle sie konczy
     
Wczytywanie...

Poleć forum