1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno xboxa z roodem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cinelous, Kwiecień 4, 2010.

  1. Cinelous

    Cinelous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Czy opłaca się kupować a później go naprawić i jaka jest żywotność takiego xboxa po jego naprawie proszę o odpowiedzi wyłącznie na temat.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jego żywotność potem raczej nie jest długa.
     
  4. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witaj.

    1. Nie opłaca się.
    2. Różnie z żywotnością może być rok a może być tydzień, nikt tego nie wie.

    Odpowiedzi wyłącznie na temat :)
     
  5. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Nie oplaca sie naprawa konsoli z ROD poniewaz ona kosztuje ponad 100zl jak nie wiecej i potem po naprawie nie znasz dnia ani godziny kiedy znowu on wystapi. Kup cos uzywanego najlepiej Jasper moze byc uzywany i nie bedziesz siedzial jak na szpilkach ze wyskoczy Ci krag smierci (ROD) ;)
    p.s Sorry troche offtopicu ale taka mala porada ode mnie :p
     
  6. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Ogólnie to zależy od szczęścia, ale nie polecam konsoli z RRODEM. Lepiej wyhaczyć jakiegoś taniego Arcade bez RRODA oczywiście.
     
  7. Cinelous

    Cinelous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Chciałbym dodać iż posiadam konsolkę Jaspera (przerobiony) ale chciałbym kupić nie przerobionego x'a na multi naprawić go i śmigać i właśnie mam dylemat.
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to nie kupuj zepsutego.
     
  9. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Sprzedaj swojego xa i kup nowego Jaspera ;)
     
  10. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Tak jak pisałem. Nie baw się w naprawy, bo to się może ciągnąć i ciągnąć. Poszukaj na allegro jakiegoś ARCADE. Można znaleść sprawne konsolki w naprawde rozsądnej cenie.
     
  11. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Drugi napęd nie wchodzi w grę? Napęd 1 do gier offline (flash), napęd 2 do gier online
     
  12. Cinelous

    Cinelous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Tieu Dobry pomysł ale czy mnie nie wykryją ?
     
  13. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Ktoś na forum tak się 'bawi' i bana nie ma :). Bo podczas gry online masz oryginalny soft przecież :).
     
  14. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Nie powinni ;) Duzo osob tak gra:) Mnie by denerwowalo ciagle zmienianie napedu i konsola musialaby byc caly czas otwarta..
     
  15. Cinelous

    Cinelous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Gdyby konsola musiałaby być cały czas otwarta wiązało by się to z ciągłym czyszczeniem jej no i wyglądało by to nie estetycznie a mi nie chce się bawić w to więc chyba trzeba uzbierać kase na arcade albo premium.
    Oki dzięki wszystkim którzy udzielili odpowiedzi na moje pytanie.
    Temat można zamknąć chyba że ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia.
     
  16. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Może ja. Nie ma jakiegoś skutecznego triku na 2 napędy?Bez ciągłego grzebania w konsoli.
     
  17. Cinelous

    Cinelous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Dołączam się do pytania :D
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  19. MrCybucH

    MrCybucH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja kupiłem takiego xbox-a ale zamiast ROD było brak obrazu a dziek jest


    xbox z 2006 1 pad przerobiony 1.51


    ten pan @akir19 radził mi żebym nie kupował


    ale kupiłem za 180zl + naprawa 120 zl

    i pod początku września do dziś działa tylko ze wiatraczki głośno chodzą
     
  20. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nie kupuj z rrodem!!! Bo może pochodzić z ok i może pochodzić z 5godz. jak nie masz pieniędzy to uzbieraj i zainwestuj w JASPERa one się nie psują. Sam takiego posiadam i nigdy mnie nie zawiódł gry nawet po 6-8 godz grania chodzą płynnie i się nie przycinają..
     
Wczytywanie...

Poleć forum