1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno XBoxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bloodi, Czerwiec 21, 2010.

  1. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema chciałbym kupić X360 lub wymienić się za moje PSP.
    Luknijcie temat PlayStation Portable Poland - forum • Zobacz temat - [zamienie] PSP 3004 5.51 i powiedzcie jakiego XBoxa mógł bym dostać za moje psp.
    Może jeszcze na sam koniec: Jakie są wersje Xboxa??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dopłata z Twojej strony musi być jak najbardziej, nie porównujmy ceny Xbox'a 360 do PSP ;P

    Wersje Xbox'a:
    -Arcade
    -Elite
    -Premium (nieprodukowana)
    -Core (nieprodukowana, brak w sprzedaży)
    -Slim (premiera w lipcu (?))

    Xbox 360 ? Wikipedia, wolna encyklopedia
     
  4. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nowe PSP 600zł - 900 złotych

    Za 600zł = to raczej nic nie kupisz/Używany Xbox Premium pewnie jakiś będzie stary procek
    Za 700= Arcade nowy lub używany JASPER!
    Za 800zł= Nowy Arcade
    Za 900zł= Elite [dokładna cena 899złotych]

    Mogę się mylić to mnie poprawcie
     
  5. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm... Kusi mnie X306 bo na PSP nie ma za ciekawych gierek, a chętnie bym pograł w BF: Bad Company. A jeszcze jedno czy jeśli chciałbym pograć przez neta w BFa to muszę wykupić Xbox Gold czy coś takiego??
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    za 599zl sa w carrefour Arcade Jasper
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, musisz wykupić Gold'a. Jest to koszt ok. 30 zł na miesiąc.
     
  8. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ahh i tu jest pies pogrzebany. 1 Trzeba orginała i jeszcze Gold :(
     
  9. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tylko nie tam już lepiej Allegro...W hipermarkecie kupić Xboxa to raczej nie wiem czy się opłaca...Ja bym wolał już Allegro niż Hipermarket raczej jak jakbym kupował Xboxa to nigdy w hipermarkecie...
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No bo wiadomo jak to jest. Idzie ktoś uderzy czy coś a później ktoś to kupi z wystawy i trzeba biegać z gwarancją.

    Bloodi : No niestety taka jest cena grania online
     
  11. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No tak! Raczej radzę ci wydać 30złotych na Golda i się cieszyć graniem przez neta w różne gierki...Jeśli masz oczywiście szybkiego neta bo z lagami to wiadomo jak jest
     
  12. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    net 2mb chyba wystarczy.
    Kolejne pytania:
    1.Ile waży gra na dysku
    2.Przerobić da się każdego Xboxa?? i czy przeróbka jest odwracalna. Jeśli tak to czy po jej "odwruceniu" mogę dostać bana na Xbox Live
     
  13. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1. Gierka waży od 7GB do 8GB
    2.Przerobić możesz każdego Xboxa.Przeróbka jest odwracalna ale raczej nie cofną ci bana
     
  14. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o cofnięcie mi nie chodzi tylko o taką sytuacje:
    Gram na przeróbce [z nie zbanowaną konsolą i odłączonym netem], chcę sobie pograć na necie i w tym celu wgrywam orginalny soft i podłączam neta. Czy Xbox live wykryje to że zanim podłączyłem konsole miałem przeróbkę i jaka jest szansa na Bana
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Raczej nie wykryje tego i jest nikła szansa że złapiesz bana
     
  16. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ile trwa przerabianie i odwracanie przeróbki?? czy da się jakoś sprawnie zmieniać softy
     
  17. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    Jak narazie Lite On 1.1 jest nie wykrywalny . Więc można grać na necie
     
  18. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    Przerabianie w komisie trwa z jakies 40-50 min
     
  19. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie Lite On 1.1 tylko przeróbka iXtreme Lt 1.1 :D Co do wykrywalności to narazie nie ma banów specjalnie dużo

    Ja na wgranie iXtreme 1.6 do Liteona czekałem 25 minut

    NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM TYLKO EDYTUJEMY!
     
  20. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Co Ty w ogóle pieprzysz Wonex?

    Masz xboxa?

    Gra po zainstalowaniu zajmuje do 6,XXX GB MAX!

    x360 Arcade, używany kosztuje 500zł...

    Człowieku....
     
  21. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale na pewno go kiedyś wykryją a ja nie chcę sprawdzać forum każdego dnia aby się upewnić czy jest nie wykrywalny

    edit:
    a samemu w domu nie można przerobić konsoli???
     
Wczytywanie...

Poleć forum