1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kupno xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DaMned, Czerwiec 23, 2011.

  1. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam zamierzam kupic xboxa znalazlem xbox 360 250 gb za 999 w euro rtv i agd i za 895 w auchan czy jest jakas roznica bo widze ze rozni sie tylko cena czy w hipermarketach sa jaies gorsze sztuki ze tak powiem ? jak juz wczesniej wspominalem chce sobie narazie pograc na starym tv moze z czasem sie pomysi o jakims lcdekuu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Są wersje 4GB i 250GB.

    Zobacz jaka jest wersja w tym Auchanie. Jak 4GB to nie bierz.
     
  4. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xbox 360 4 gb jest za 795 a ten 250 gb 895 a w euro ten sam 999 troche sie zdziwilem .
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Po prostu rozne sklepy nakladaja rozna marze. Zestawy moga sie tez roznic tym, ze w jakims jest gra, a innym nie.
    Jezeli roznica jest 100zl to lepiej doplac i wez tego 250Gb w Euro.
     
  6. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napisze wołami W EURO RTV I AGD XBOX 250 GB KOSZTUJE 999 ZL A W AUCHAN XBOX 250 GB KOSZTUJE 895 ZL NIE MA ROZNICY ALE TROCHE MNIE TO DZIWI JEST TAKIE SAME PUDELKO I ZAWARTOSC
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Skoro nie ma różnicy , to po co przepłacać??
     
  8. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To bierz tego za 895 zł
     
  9. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kupie tego za 895 aha pytanie czy braliscie jakies przedluzenie gwarancji i ubezpieczenie oczywiscie platne ? i czy takowe ubezpieczenie mozna kupic pozniej w trakcie trawanie zwyklej gwarancji? druga rzecza jaka kupic bede musial to lepszy tv bona moim 50 hz kineskopowcu to nie bedzie grafa za ladna moze polecacie jakistv do 1400 1500 zl?
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Żeby na kineskopie działały gry, tv musi być 60hz, a nie 50 (jeśli jestem w błędzie, to niech ktoś poprawi, ale taką informacje wyczytałem z forum). Za 1500 zł spokojnie kupisz lg 42 cale.
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Co do konsoli bierz tą za 895 zł (po co przepłacać :))
    TV polecam samsunga lub LG. Ja gram na 22" samsung-u i jest ok :)
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wystarczy ze uzywalbys znakow interpunkcyjnych.


    Zakladales juz tematy o telewizorze ...
     
  13. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie musi. Zwykły CRT TV ma 50Hz , te nowsze miały 100. 60Hz to pomyliło Ci się z NTSC chyba.
    No jak widze taki tekst....... taki monit to do kompa jak siedzisz 50cm od niego. TV do X nie mniejszy niż 37 cala. Tak jak Ciesiel91 mówi , za 1500 to nawet coś 42 znajdziesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum