1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno Xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NeVeR95, Styczeń 18, 2012.

  1. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    Zamierzam kupić xboxa i zastanawiam sie nad arcade jasper 2009r od kolegi.
    Tylko takie pytanie czy nie padnie on po tygodniu? nie mam jakoś pewności
    do urzywanego sprzętu od razu mówie że jest on dobrze utrzymany
    i nie był katowany całymi dniami ale mimo to mam niepewność
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jasper jest bezawaryjny, więc bierz:D
     
  4. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    też tak myślę więc chyba się zdecyduje ;d
     
  5. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    a mam jeszcze takie pytanie jeśli xbox ma LT 1.6 to moge zrobić aktualizacje np z pendrive? czy trzeba jakoś przerabiać? poprzez podłączenie napędu do pc?
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli chodzi ci o wgranie nowego ixtreme to trzeba podłączyć do kompa i wgrać. poradnik na forum

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Musisz tez mieć klucz napędu.

    Wysłane z mojego HD2 za pomocą Tapatalk
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płyta główna główna Jasper jak na razie jest w 99% bez awaryjna...
    Przeróbka musisz zrobić poprzez podłączenie go do PC... Ale przed tym musisz wyciągnąć z niego (programem) klucz napędu...
    Jeśli się na tym nie znasz, to nie próbuj na własną rękę, tylko oddaj to serwisu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum