1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kupno xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marton22, Lipiec 15, 2012.

  1. marton22

    marton22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    mam mały problem chce kupić drugiego xboxa pod RGH bo mój ma najnowszy dash i nie za bardzo mogę go przerobić tą metodą chce kupić coś w miarę taniego ktoś doradził mi żebym poszukał falcoma po 06.2008 i tu moje pytanie po czym można jeszcze rozpoznać oprócz daty produkcji ponoć po tym że ma 14,2A przy 12V
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    np po tym :)
    [​IMG]

    ale szukaj raczej jasperów, tymbardziej jak chcesz przerabiać ... szkoda przerobić konsole i żeby padła, nie prawda ? :)

    moim zdaniem szukaj jaspera / slima w przystępnej cenie :)
     
  4. marton22

    marton22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak po tym poznam czy to falcom ale która generacja to już nie bardzo co do jaspera to niby racja bo ta konsola co mam obecnie to też jasper i oprócz samej kosoli nic bym nie musiał kupować ale ponoć ten falcom po poprawce też niczego sobie
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Sam mam fakcona już 4 lata i mogę polecić ;-) żadnych problemów, a teraz kiedy wyszły slimy jasper poszedł w gore

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jasper właśnie poszedł w dół.

    2 lata temu za arcade jaspera nieprzerobionego dawało się 450zł, teraz taki zestaw kosztuje ok. 400.
     
Wczytywanie...

Poleć forum