1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno zbanowanego xboxa albo z rod'em

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alladyn21, Grudzień 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. alladyn21

    alladyn21 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam nie mam tyle kasy zeby kupic nowego mam 450 zl
    prosze podpowiedzcie mi cos dobrego dla tych funduszy. Zalezy mi na hdmi w nim.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Ja swojego pierwszego XBOX'a kupiłem z ROD'em i zadzwoniłem do M$ przyjechał kurier i po tygodniu przyszła naprawiona konsolka lecz była nie przerabialna wtedy i ją sprzedałem.

    Ja bym kupił może masz takiego farta jak ja :DD

    Ale teraz mam Elite i jest Git :yeye:
     
  4. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    jak cos to mam do sprzedania za 400- 450zl konsolke tylko e bez hdmi ale sprawna miala rrod ponad rok temu ale zostala naprawiona ponad rok temu i dziala idealnie.komplet premium 20Gb,przerobiona ixtreme. Mozliwosc odbioru osobistego w Krakowie.
     
  5. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolega kupił konsole za niecałe 450 złotych.
    Falcon, HDMI + 2 gry ale bez kartonu.

    Za 450 złotych to nówki raczej nie kupisz, więc zostają internetowe serwisy aukcyjne.
    Szukaj, a znajdziesz jakiegoś rodzynka.
     
  6. alladyn21

    alladyn21 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wlasnie taki zestaw by mi odpowiadal moze byc bebkartonu wolal bym z banem niz z rodem

    a ta twoja co chcesz ja sprzedacnza 400-450 to moze byc podpieta zeby obraz byl w hd?
     
  7. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Ja polecam dołożyć te 200zł i kupić nówkę sztukę arcade i tyle (nie ma to jak nówka sztuka)
     
  8. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    alladyn, nie kombinuj tylko nowa kupuj, live to potega :)
     
  9. alladyn21

    alladyn21 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kurde jak bym mial te 200 . to bym juz dolozyl :] a to ile nowka kosztuje? I czy da sie przerobic?
     
  10. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    ja tam radze poczekaj i uzbeja jeszcze z 300 zloty i kup se nowke ;)
     
  11. ark16

    ark16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódzkie
    Dokładnie, nie wiadomo co taka używana konsola przechodziła naprawdę, możesz kupić i cieszyć się nią kilka dnia, miesiąc a może nawet 2 lata. Lepiej kupić Arcade nowego i zbierać na używany dysk 60/120GB i nie przerabiać. LIVE to potęga :p
     
  12. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Ja mam Elitke z UK nówka kosztuje tam 149 funtów czyli po przeliczeniu na dzisiaj to by było kolo 710 zł ja zapłaciłem siostrze 680 zł a od siostry słyszałem jeszcze ze arcadówki chodzą po 99 funtów a premiumy 120 problem w tym że jeżeli nie masz tam kogoś znajomego kto by to zakupił i wysłał musiał byś się liczyć z kosztem dodatkowych 250 zł za autokar bo samolotem jak wiadomo za nadmiar bagażu się dopłaca wiec to by było całkowicie nieopłacalne
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum