1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupno zbanowanej konsoli ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez e953406, Luty 23, 2010.

  1. e953406

    e953406 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie , jest sens takie coś kupować ? Wiem , że nie będzie dostępu do xlive ale co z graniem offline / singlami ? Da się grać ? Zamierzam kupić jaspera . Z jaką wersją przeróbki szukać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Jak chcesz grać tylko offline to opłaca się bo cena sporo niższa. Nie ma żadnych różnić w graniu. A przeróbka najepiej LT.
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nie możesz zgrywać gier na dysk, czyli napęd prędzej, czy później ci się walnie, chyba, że sobie odbanujesz dysk a to kosztuje całkiem sporo
     
  5. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    60 dych to całkiem sporo?Najlepsza przeróbka to NS,bo nie trzeba patchować,a LT zapewnia, większą ochronę przed banem;)
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    60 dych = 600zł

    No nie dokońca. Odbanowanie to od 60-80zł.

    Najlepsze flashe:

    Samsung/Hitachi: Xtreme 5.3
    Benq-iXtreme 1.61 NS
    Lite-on- iXtreme LT
     
  7. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    zalezy tez jak wielki jest ten dysk bo jak 20 czy 60 to sie nie oplaca odbanowac tylko lepeij dolozyc troche i kupic 120 nowa
     
  8. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    ale zeby odbanowac dysk musisz mieszac w konsoli
    Tak naprawde to w konsoli zostanie zablokowana mozliwosc instalacji na dysku.
    Dysk ze zbanowanej konsoli moze byc uzywany w innej konsoli.
    JA osobiscie odradzam kupowanie konsoli bez dysku, Strasznie glosna sie staje jak gry smigaja z plyty
     
  9. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    @GawedaS

    Nie odbanowuje się dysku , tylko konsolę... dysk w żaden sposób nie jest zablokowany.

    A czy opłaca się... za atrakcyjną cenę , to czemu nie. Zawsze można sobie konsolkę odbanować w późniejszym terminie.
     
  10. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Ja tam mam zbanowana bez dysku i smiga z napedu az milo :D
     
  11. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    A potem do laryngologa, bo ogłuchniesz:D
     
  12. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    do czasu az wyjdzie Ci notka ze szmatką :D
     
  13. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    kurde ja to sie zastanawiam jak wy wszyscy graliscie na tych x360 do wyjscia NXE ktore umozliwilo instalacje gier. Wczesniej gry chodzily tylko z napedu i nikomu to nie przeszkadzalo. Konsole z dobrymi napedami tez dzialaly bardzo dlugo i nie bylo wiekszych problemow z plytami. Nowe konsole wcale nie chodza tak glosno bezposrednio z plyty. Wiec nawet jesli nie chcesz odblokowywac instalacji gier i tak smialo mozesz brac ta konsole z banem. pzdr;]
     
  14. gaikos

    gaikos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mediolan
    Czyli Panowie jak BAN poleci na dysk twardy, to można kupić nowy dysk i po problemie?;>
    I zgadzam się z kolegą z poprzednich postów, mam XBOX'a Elite, grałem w Crackdown (nie da się gry zainstalować na dysku) to aż w domu pytali co tak głośno chodzi :D
     
  15. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Kupno nowego dysku ci nie pomoze.
    To w konsoli jest blokowana mozliwosc instalacji gier na dysku twardym
     
  16. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No przecież kilka postów wyżej jest napisane, że ban leci na konsole a nie na dysk !!!! Czytajcie to co ktoś wcześniej napisał, chociażby żeby uszanować to że ktoś się wysilił i coś napisał !!!
     
  17. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

     
  18. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Boże jak mnie takie posty wkurzają. Co za głupota. Jeśli płyta jest dobrej jakości (Verbatim) to od samego wczytywanie NIE MA PRAWA SIĘ POPSUĆ!. Co innego jeśli będziemy nią rzucać do tego napędu, a nie porządnie wkładać. Mam prawie 4 letnią Verbatimkę, która była tysiące razy w napędzie, nigdy jej nie instalowałem na dysku (nie mówiąc o tym, że kiedyś się nie dało i wszyscy żyli dobrze i szczęśliwie) i działa bez problemu. Sorry, ale płytka się nie sciera, czy coś. Więc proszę jeśli używasz jakiś gównianych Omeg to nie pisz głupkowatych postów, ok ?
     
  19. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak lubisz grać offline to bierz, a co to HDD to jak koledzy wyżej można odblokować. A co do grania z płyty to konsola aż tak głośno nie chodzi oraz napęd tak szybko nie padnie, tym bardziej Lite-on :)
     
  20. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    Nie tyle utrudniac co poprostu konsola chodzic bedzie troche glosniej, dla mnie to nie utrudnienie. Czasem sam nie instaluje gier bo mi sie najzwyczajniej nie chce tracic czasu na to, choc miejsca na dysku mam sporo. Chodzi mi tylko o to ze jak czytam te posty ze przy uruchamianiu gier z plyt konsola chodzi jak ciagnik/odkurzacz lub inne tego typu porownania to sie zastanawiam jak to mozliwe ze ludzie wogole zdecydowali sie kupic konsole i na niej grac :D. A z blokada dysku mozna spokojnie grac tylko z plyty bo to wcale tak bardzo nie przeszkadza (a jak grasz na sluchawkach to wogole nie slyszysz konsoli ;]) pzdr
     
  21. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odblokowanie dysku 50zł do 100zł zależy jak ktoś sobie ceni tę usługę. Jeśli konsola ma nadpisany NAND np. ktoś robił update dashboarda po banie albo próbował łączyć się z livem wielokrotnie po banie to może się już nie dać ściągnąć bana bo NAND został nadpisany :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum