1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupowanie konsoli, LT+ a LT+ 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darekg11, Luty 6, 2011.

  1. darekg11

    darekg11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam zamiar kupić poniższą konsolę:
    Xbox 360 Elite Jasper 120GB - 2 pady - iXtreme LT+ (1447595230) - Aukcje internetowe Allegro

    I widzę, że nie ma żadnych informacji o tym czy jest to wersja 1.1 czy zwykła LT+. Natomiast w innych aukcjach wyraźnie jest zaznaczone, że sprzedawana jest LT+ 1.1

    I tu moje pytanie, czy jeśli ta konsola nie ma LT+ w wersji 1.1 to dalej będę mógł odpalić NFS'a, Fable'a oraz Assasin'a?
    I co daje wersja 1.1?

    Przepraszam z góry za kłopot i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Bedziesz mogl wersja 1.1 ma mozliwosc odpalania gier z pierwszego xboxa..
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Wymienione gry będą działać , jak i wyszystkie inne co wyszły. Różnica LT+ i LT+1.1 jest taka , że LT+ nie pozwala na uruchomnienie gier z pierwszej generacji Xbox'a.
     
  5. darekg11

    darekg11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź.

    Pozdrawiam.
     
  6. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    LT+ zwykle ma pewiem błąd dla mnie nie wyczuwalny jeszcze a więc moze czasem wyswietlic sie czarny ekran kak włączysz jakąś gre z ap2.5 . LT+1.1 ten bląd eliminuje . Mi się jeszcze nie pojawilo takie cos. innych różnic nie ma
     
  7. darekg11

    darekg11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czasem, w sensie że jeśli spróbuję odpalić kilka razy to za którymś razem zaskoczy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum